انگور

انگور

اطلاعات کلی درباره انگور

انگور در چه کشورهایی کاشت می شود؟ عمده ترین تولید کننده ها؟

مهمترین کشورهای تولید کننده انگور در قاره اروپا فرانسه، ایتالیا و آلمان هستند.

بیشتر کشمش و شراب قاره آمریکا محصول تاکستان‌های ایالت کالیفرنیا در ایالات متحده آمریکاست.

چین، ایتالیا، ایالات متحده، اسپانیا، فرانسه، ترکیه، شیلی، آرژانتین و هند به ترتیب بیشترین میزان تولید انگور را دارند.

Rank Country ۲۰۱۲
۱ China ۹,۶۰۰,۰۰۰ F
۲ United States ۶,۶۶۱,۸۲۰
۳ Italy ۵,۸۱۹,۰۱۰
۴ France ۵,۳۳۸,۵۱۲
۵ Spain ۵,۲۳۸,۳۰۰
۶ Turkey ۴,۲۷۵,۶۵۹
۷ Chile ۳,۲۰۰,۰۰۰ F
۸ Argentina ۲,۸۰۰,۰۰۰ F
۹ Iran ۲,۱۵۰,۰۰۰ F
۱۰ South Africa ۱,۸۳۹,۰۳۰
World ۶۷,۰۶۷,۱۲۸
Source: UN Food & Agriculture Organization[14] (F=FAO estimate)

چه مقدار از سطح زمین زیر کشت انگور است؟

۷۵۸۶۶ کیلومتر مربع از جهان به کاشت انگور اختصاص دارد.

Country Area (km²)
Spain ۱۱,۷۵۰
France ۸,۶۴۰
Italy ۸,۲۷۰
Turkey ۸,۱۲۰
United States ۴,۱۵۰
Iran ۲,۸۶۰
Romania ۲,۴۸۰
Portugal ۲,۱۶۰
Argentina ۲,۰۸۰
Chile ۱,۸۴۰
Australia ۱,۶۴۲
Armenia ۱,۴۵۹

 

کدام نوع از انگور بیشترین میزان تولید را دارد؟

انگور مدل Sultana  با مساحت کشت ۳۶۰۰ کیلومتر مربع بیشترین میزان تولید را داراست.

چه مقدار انگور در جهان تولید می شود؟

سالانه بیش از ۷۲ میلیون تن انگور در دنیا تولید می شود.

از انگور چه استفاده هایی می شود؟

بیش از ۷۱ درصد انگور تولیدی جهان برای ساخت شراب استفاده می شود.

۲۷ درصد به صورت میوه تازه مصرف می شود.

۲ درصد از انگور جهان به صورت میوه خشک شده استفاده می شود.

انگور در صنایع بهداشتی چه کاربردهایی دارد؟

از قسمت های مختلف انگور (پوسته و هسته ) در ساخت محصولات آرایشی و بهداشتی استفاده زیادی می شود.

از شراب در تهیه محصولات آرایشی و بهداشتی نیز استفاده می شود.

از انگور چه مشتقاتی به دست می آید؟

کشمشکشمش ها انواع مختلفی دارند که براساس نوع انگور و طرز تهیه آن دسته بندی می شوند. کشمش ها در رنگ های مختلف از جمله سبز، سیاه، قهوه ای، آبی، بنفش و زرد وجود دارند. بعضی از این کشمش ها را برای آشپزی استفاده می کنند و بعضی دیگر به عنوان تنقلات مصرف می شود.

مویز: مویز میوه ی خشک شده ی انگور است. مویز را می توان نوعی از کشمش به شمار آورد؛ کشمش هسته دار که کمی بزرگتر از میانگین اندازه ی کشمش ها است. در زبان انگلیسی به مویز currant می گویند. مویز یکی از قدیمی ترین انواع کشمش است. مویز از هزاران سال پیش زندگی بشر حضور داشته. در سال ۷۵ بعد از میلاد مسیح پلینی (Peliny) از آن این طور یاد کرده: انگورِ کوچکِ آبدار با پوست ضخیم که خوشه های آن ها نیز کوچک است.

شیره انگور: شیره انگور از هزاران سال پیش چاشنی و در بعضی مواقع غذای اصلی مردم ناحیه های کوهستانی بوده است. انگور و مشتقات آن با فرهنگ این مردم عجین شده است. در صبحانه هایشان شیره انگور و دانه های مغذی کنجد را جای داده اند که یکی از مغذی ترین ترکیب هاست. 

روغن هسته انگور: میوه انگور از بخش های مختلفی ساخته شده است؛ پوسته، گوشت، هسته. هر کدام از این ها از مواد مختلفی تشکیل شده اند که خواص و ویژگی های مختص به خود را دارند. هسته انگور به انگلیسی Grape Seed خوانده می شود. در این مطلب به هسته پرداخته ایم. خواص آن را شرح داده ایم و گفته ایم که چه کاربردهایی دارند.

سرکه انگور: سرکه انگور مایعی است که از تخمیر انگور به دست می آید. سرکه انگور به انگلیسی grape vinegar نامیده می شود. برای تهیه سرکه انگور ابتدا مقداری انگور شسته و پاک شده را درون ظرفی ریخته و به آن آب اضافه می کنیم. بعد از گذشت چند روز، کمی نمک هم برای جلوگیری از فساد درون آن می ریزیم. عملیات تخمیر کم کم شروع می شود و مایع ترش مزه به دست می آید که همان سرکه انگور است.

برگ انگور: برگ انگور (در زبان انگلیسی به برگ انگور Grape leaves گفته می شود) را همه ی ما دیده ایم. رنگ سبز دارند و پهن اند. رگه ها نازکی ساختار برگ را شکل داده است. در فرهنگ های مختلف از برگه ی انگور در آشپزی هایشان استفاده می کنند.

آب انگور

ژله انگور

مربا انگور

شراب انگور

 

انگور در چه غذاهایی استفاده می شود؟

 

نوشیدنی انگور چطور ساخته می شود؟

 

میزان تولید انگور ایران چقدر است؟

کشور ایران دهمین تولید کننده انگور دنیاست.

سطح زیر کشت انگور در ایران بیش از ۲۸۰۰ کیلومتر مربع است.

سالانه بیش از ۲۲۵۰۰۰۰ تن انگور در کشورمان تولید می شود.

حدود ۳٫۳ درصد از کل تولید انگور دنیا در اختیار ایران است.

انگور در چه مناطقی از ایران بیشتر کشت می شود؟

معروف ترین مراکز تولید انگور در ایران:

شهرستان تاکستان در استان قزوین

شهرستان کاشمر در خراسان رضوی

ملایر شهر جهانی انگور

منطقه سردشت در غرب ایران

منطقه سیستان و شهر زابل

زرقان و شهرستان ممسنی بخش دشمن زیاری

در ایران چه نوع انگورهایی کشت می شود؟

کندری – شاهرودی (قرمز یا زمستانی) – یاقوتی قرمز – یاقوتی سفید – فخری – عسگری – مهدی خانی – بی دانه – بی دانه قرمز – مهره – شانی – ریش بابا – کشمشی یا سلطانی – روچه قرمز – روچه سفید – سنگک – امیری – لعل – حاجی عباسی – چشم گاوی – قندهاری – مایه میش – غلامی – شست عروس چیرکینک بستک – صاحبی – نباتی – شاهانی – یزدانی – مراغه‌ای – خلیلی – گوهر – لعل حسینی – دم خروسی – رازقی شیرازی – الوان – شصت عروسان – نارا – مادر و بچه – مسکه – گزنه‌ای – ملائی – مثقالی – ورچه‌ای – ابی – الفی سیاه – لوغن – شاماما – سنگونک – علنی – رویال سبز – والنسیا – دیشویی – سرخ خلیلی

نحوه ی کاشت و برداشت انگور چگونه است؟

محلی که مو یا درخت انگور بسیار در آن کاشته شود موستان یا تاکستان نامیده می‌شود

هر چند گاه هرس کرد زیرا این کار سبب می‌شود که میوه بیشتری به بار آورد


درباره میوه انگور

میوه ی انگور خواص بی شماری دارد. به مقاله ی خواص انگور سر بزنید تا درباره ی خواص آن بیشتر بدانید.

دسته بندی های میوه انگور چگونه است؟

میوه انگور به نوع دانه‌دار و بی‌دانه تقسیم می‌شود

انگور بر اساس رنگ: انگور قرمز، انگور سیاه، آبی تیره، نارنجی، زرد، سبز و صورتی دسته بندی می شود.

میوه انگور از چه عناصری ساخته شده است؟

انگور دارای ویتامین های B2، B1، B3، B5، B6، B9، E، C و K است. همچنین مواد معدنی کلسیم، آهن، منیزیم، منگنز، فسفر، پتاسیم، سدیم و روی در این میوه وجود دارد. فلوراید یکی دیگر از موادی است که در این میوه یافت می شود.

هسته ی انگور چه فوایدی دارد؟

به خاطر خاصیت ضد میکروبی از روغن هسته ی انگور در درمان آکنه استفاده می شود.

پوست را نرم تر و انعطاف پذیرتر می کند. روغن هسته انگور باعث اثربخشی بهتر ویتامین E و C بر روی پوست می شود.

باعث یکدست شدن رنگ پوست می شود. (به دلیل وجود آنتی اکسیدان قوی به نام  پروانتوسیانیدین (proanthocyanidin) )

از پوست در برابر تابش خورشید حفاظت می کند.

آیا انگور را می توان فریز کرد؟

بله.

چند نوع انگور در دنیا، ایران و خاورمیانه وجود دارد؟

بیش از ۲۰ هزار نوع انگور در سراسر جهان می‌روید.

سرده‌ای از درختان خانواده انگورسانان Vitaceae است. در این خانواده حدود ۱۱ جنس و بیش از ۶۰۰ گونه وجود دارد.

مهم‌ترین جنس این خانواده جنس انگور است.

چه کسانی انگور مصرف نکنند؟

زنان باردار و دیابتی ها در مصرف انگور زیاده روی نکنند.

تاثیر انگور بر مبتلایان به دیابت چیست؟

انجمن دیابت آمریکا مصرف انگور را به مبتلایان به دیابت توصیه می کند.

میزان پتاسیم و فیبر انگور تاثیر مناسبی بر مبتلایان به دیابت می گذارد.

شیرین ترین نوع انگور کدام است؟

نوع بی‌دانه و کشمشی انگور از نظر شیرینی بهترین نوع است.

شکل بی دانه ها و دانه دارها چه تفاوتی دارند؟

دانه دارها درشت تر و زیباترند.

برای ماندگاری بیش تر میوه انگور چه کنیم؟

بهتر است انگور را دقیقاً پیش از مصرف بشوییم و آبکشی کنیم (زیرا اگر آن را بشوییم و داخل یخچال یا و… نگهداریم زودتر خراب می‌شود، دلیل آن پاک شدن گرد و غبار اصلی روی این محصول است). این کار باعث نگهداری طولانی‌تر این میوه می‌گردد.
انگور سفید در واقع همان انگور سبز رنگ است.


درباره درخت انگور

درخت انگور چه نامیده می شود؟

درخت انگور، مو (تلفظ: مُؤ) نامیده می‌شود.

هر درخت انگور چقدر میوه می دهد؟

یک بوته کامل می‌تواند بیش از دویست کیلو انگور بدهد.

میانگین عمر درختان انگور؟

درختان انگور تا چند ده سال عمر می کنند.

درخت انگور اولین بار از کجا نشات گرفته است؟

انگور اولین بار در حدود ۶۰۰۰ تا ۸۰۰۰ سال پیش از میلاد در خاورمیانه پرورش یافت.

از انگور وحشی خاور نزدیک و انگور وحشی آمریکای شمالی نتیجه شده‌اند

مو یکی از قدیمی‌ترین گیاهانی است که انسان کاشتن آن را آموخت.

در کتاب‌های دینی کهن و در بسیاری از اسطوره‌ها و سروده‌های ملل نام انگور و موستان بسیار آمده‌است.

انگور در چه آب و هوایی بار می آید؟

در تمام مناطق معتدل جهان می‌روید.

در مناطقی که حداکثر دمای آن بیش از ۴۰ درجه سانتیگراد و حداقل آن کمتر از ۱۵ درجه زیر صفر نباشد بهتر رشد می‌کند.

درخت انگور چه زمانی به بار می نشیند؟

بعد از چهار سال بار می‌آورد و در ده سالگی بار آن کامل خواهد شد.

نحوه قرار دادن درختان انگور به چه صورت است؟

بوته مو را می‌توان روی زمین یا در حال تکیه بر چیزی بالاتر از خاک و زمین قرار داد.


شراب

پارادوکس فرانسوی چیست؟

با وجود مصرف زیاد چربی حیوانی در فرانسه، بیماری های قلبی در فرانسه کم است. دلیل آن را مصرف مداوم شراب انگور می دانند.

قدیمی ترین شراب شناخته شده به ۴۰۰۰ سال پیش از میلاد در ارمنستان یافت شده است.

شیراز از قرن ۹ بعد از میلاد از اصلی ترین تولید کننده های شراب با کیفیت در خاورمیانه بوده است.

شراب قرمز Syrah از نام شهر شیراز گرفته شده است.

سالانه چه میزان شراب در دنیا تولید می شود؟

سالانه بیش از ۷/۲ تریلیون گالن شراب تولید می شود.


حقایقی درباره انگور

انگور ضد سرطان است.

آنتی اکسیدان های موجود در پوسته انگور می تواند مانع گسترش تومورها  و غده های سرطانی شود.

برای مشکل های مربوط به چشم مفید است.

در درمان بیماری های قلبی مفید است.

باعث کاهش کلسترول غیر مفید در بدن می شود.

فیبر و پتاسیم انگور به سلامتی قلب کمک می کنند.

انگور مقدار فراوانی فیبر دارد.

انگور پتاسیوم بالایی دارد.

مصرف بالای پتاسیم باعث کاهش سکته های قلبی می شود.

مصرف پتاسیم باعث جلوگیری از کاهش ماهیچه در بدن می شود.

مصرف پتاسیم به حفظ تراکم استخوان کمک می کند.

مصرف بالای پتاسیم باعث کاهش اثر مخرب سدیم بر بدن می شود.

انگور برای بیماران دیابتی مناسب است.

آلرژی

مصرف انگور علایم آلرژی مانند آب ریزش بینی، چشم و کهیر را رفع می کند.


مواد غذایی

یک فنجان انگور سبز یا قرمز(۱۵۱ گرم):

۱۰۴ کیلوکالری

۱/۰۹ گرم پروتئین

۰/۲۴ گرم چربی

۲۷/۳۳ گرم کربوهیدرات (۲۳/۳۷ گرم شکر)

۱/۴ گرم فیبر

۲۸۸ میلی گرم پتاسیم

۱۵ میلی گرم کلسیم

۰/۵۴ گرم آهن

۱۱ میلی گرم منیزیم

۳۰ میلی گرم فسفر

۳ میلی گرم فسفر

۰/۱۱ میلی گرم روی

۴/۸ میلی گرم ویتامین C

۲۲ میکروگرم ویتامین K

۳ میکروگرم فولیک اسید

هر فنجان انگور (۱۵۱ گرم):

۱۲۱ گرم آب


نکات

برای نگه داری طولانی مدت در فریزر انگورهایی را انتخاب کنید که نسبت به لمس مقاوم باشند و چین و چروک نداشته باشند.

انگورها را قبل از مصرف بشویید.

بهترین شیوه مصرف انگور به صورت میوه تازه است. معمولا به مرباها، شربت ها و ژله ها شکر اضافه می کنند.


ریسک ها

افرادی که از داروهای رقیق کننده خون استفاده می کنند باید قبل از مصرف بالای انگور با پزشک خود مشورت کنند.

استفاده زیاد پتاسیم می تواند برای کسانی که کلیه ضعیف دارند مضر باشد.

برای نوشیدن شراب خانم ها به صورت روزانه بیشتر از یک لیوان و آقایان بیشتر از دو لیوان مصرف نکنند.


منابع:

https://en.wikipedia.org/wiki/Grape

https://www.medicalnewstoday.com/articles/271156.php

https://www.healthline.com/health/grapeseed-oil-for-skin#takeaway

اطلاعات کلی درباره انگور

انگور در چه کشورهایی کاشت می شود؟ عمده ترین تولید کننده ها؟

مهمترین کشورهای تولید کننده انگور در قاره اروپا فرانسه، ایتالیا و آلمان هستند.

بیشتر کشمش و شراب قاره آمریکا محصول تاکستان‌های ایالت کالیفرنیا در ایالات متحده آمریکاست.

چین، ایتالیا، ایالات متحده، اسپانیا، فرانسه، ترکیه، شیلی، آرژانتین و هند به ترتیب بیشترین میزان تولید انگور را دارند.

Rank Country ۲۰۱۲
۱ China ۹,۶۰۰,۰۰۰ F
۲ United States ۶,۶۶۱,۸۲۰
۳ Italy ۵,۸۱۹,۰۱۰
۴ France ۵,۳۳۸,۵۱۲
۵ Spain ۵,۲۳۸,۳۰۰
۶ Turkey ۴,۲۷۵,۶۵۹
۷ Chile ۳,۲۰۰,۰۰۰ F
۸ Argentina ۲,۸۰۰,۰۰۰ F
۹ Iran ۲,۱۵۰,۰۰۰ F
۱۰ South Africa ۱,۸۳۹,۰۳۰
World ۶۷,۰۶۷,۱۲۸
Source: UN Food & Agriculture Organization[14] (F=FAO estimate)

چه مقدار از سطح زمین زیر کشت انگور است؟

۷۵۸۶۶ کیلومتر مربع از جهان به کاشت انگور اختصاص دارد.

Country Area (km²)
Spain ۱۱,۷۵۰
France ۸,۶۴۰
Italy ۸,۲۷۰
Turkey ۸,۱۲۰
United States ۴,۱۵۰
Iran ۲,۸۶۰
Romania ۲,۴۸۰
Portugal ۲,۱۶۰
Argentina ۲,۰۸۰
Chile ۱,۸۴۰
Australia ۱,۶۴۲
Armenia ۱,۴۵۹

 

کدام نوع از انگور بیشترین میزان تولید را دارد؟

انگور مدل Sultana  با مساحت کشت ۳۶۰۰ کیلومتر مربع بیشترین میزان تولید را داراست.

چه مقدار انگور در جهان تولید می شود؟

سالانه بیش از ۷۲ میلیون تن انگور در دنیا تولید می شود.

از انگور چه استفاده هایی می شود؟

بیش از ۷۱ درصد انگور تولیدی جهان برای ساخت شراب استفاده می شود.

۲۷ درصد به صورت میوه تازه مصرف می شود.

۲ درصد از انگور جهان به صورت میوه خشک شده استفاده می شود.

انگور در صنایع بهداشتی چه کاربردهایی دارد؟

از قسمت های مختلف انگور (پوسته و هسته ) در ساخت محصولات آرایشی و بهداشتی استفاده زیادی می شود.

از شراب در تهیه محصولات آرایشی و بهداشتی نیز استفاده می شود.

از انگور چه مشتقاتی به دست می آید؟

کشمشکشمش ها انواع مختلفی دارند که براساس نوع انگور و طرز تهیه آن دسته بندی می شوند. کشمش ها در رنگ های مختلف از جمله سبز، سیاه، قهوه ای، آبی، بنفش و زرد وجود دارند. بعضی از این کشمش ها را برای آشپزی استفاده می کنند و بعضی دیگر به عنوان تنقلات مصرف می شود.

مویز: مویز میوه ی خشک شده ی انگور است. مویز را می توان نوعی از کشمش به شمار آورد؛ کشمش هسته دار که کمی بزرگتر از میانگین اندازه ی کشمش ها است. در زبان انگلیسی به مویز currant می گویند. مویز یکی از قدیمی ترین انواع کشمش است. مویز از هزاران سال پیش زندگی بشر حضور داشته. در سال ۷۵ بعد از میلاد مسیح پلینی (Peliny) از آن این طور یاد کرده: انگورِ کوچکِ آبدار با پوست ضخیم که خوشه های آن ها نیز کوچک است.

شیره انگور: شیره انگور از هزاران سال پیش چاشنی و در بعضی مواقع غذای اصلی مردم ناحیه های کوهستانی بوده است. انگور و مشتقات آن با فرهنگ این مردم عجین شده است. در صبحانه هایشان شیره انگور و دانه های مغذی کنجد را جای داده اند که یکی از مغذی ترین ترکیب هاست. 

روغن هسته انگور: میوه انگور از بخش های مختلفی ساخته شده است؛ پوسته، گوشت، هسته. هر کدام از این ها از مواد مختلفی تشکیل شده اند که خواص و ویژگی های مختص به خود را دارند. هسته انگور به انگلیسی Grape Seed خوانده می شود. در این مطلب به هسته پرداخته ایم. خواص آن را شرح داده ایم و گفته ایم که چه کاربردهایی دارند.

سرکه انگور: سرکه انگور مایعی است که از تخمیر انگور به دست می آید. سرکه انگور به انگلیسی grape vinegar نامیده می شود. برای تهیه سرکه انگور ابتدا مقداری انگور شسته و پاک شده را درون ظرفی ریخته و به آن آب اضافه می کنیم. بعد از گذشت چند روز، کمی نمک هم برای جلوگیری از فساد درون آن می ریزیم. عملیات تخمیر کم کم شروع می شود و مایع ترش مزه به دست می آید که همان سرکه انگور است.

برگ انگور: برگ انگور (در زبان انگلیسی به برگ انگور Grape leaves گفته می شود) را همه ی ما دیده ایم. رنگ سبز دارند و پهن اند. رگه ها نازکی ساختار برگ را شکل داده است. در فرهنگ های مختلف از برگه ی انگور در آشپزی هایشان استفاده می کنند.

آب انگور

ژله انگور

مربا انگور

شراب انگور

 

انگور در چه غذاهایی استفاده می شود؟

 

نوشیدنی انگور چطور ساخته می شود؟

 

میزان تولید انگور ایران چقدر است؟

کشور ایران دهمین تولید کننده انگور دنیاست.

سطح زیر کشت انگور در ایران بیش از ۲۸۰۰ کیلومتر مربع است.

سالانه بیش از ۲۲۵۰۰۰۰ تن انگور در کشورمان تولید می شود.

حدود ۳٫۳ درصد از کل تولید انگور دنیا در اختیار ایران است.

انگور در چه مناطقی از ایران بیشتر کشت می شود؟

معروف ترین مراکز تولید انگور در ایران:

شهرستان تاکستان در استان قزوین

شهرستان کاشمر در خراسان رضوی

ملایر شهر جهانی انگور

منطقه سردشت در غرب ایران

منطقه سیستان و شهر زابل

زرقان و شهرستان ممسنی بخش دشمن زیاری

در ایران چه نوع انگورهایی کشت می شود؟

کندری – شاهرودی (قرمز یا زمستانی) – یاقوتی قرمز – یاقوتی سفید – فخری – عسگری – مهدی خانی – بی دانه – بی دانه قرمز – مهره – شانی – ریش بابا – کشمشی یا سلطانی – روچه قرمز – روچه سفید – سنگک – امیری – لعل – حاجی عباسی – چشم گاوی – قندهاری – مایه میش – غلامی – شست عروس چیرکینک بستک – صاحبی – نباتی – شاهانی – یزدانی – مراغه‌ای – خلیلی – گوهر – لعل حسینی – دم خروسی – رازقی شیرازی – الوان – شصت عروسان – نارا – مادر و بچه – مسکه – گزنه‌ای – ملائی – مثقالی – ورچه‌ای – ابی – الفی سیاه – لوغن – شاماما – سنگونک – علنی – رویال سبز – والنسیا – دیشویی – سرخ خلیلی

نحوه ی کاشت و برداشت انگور چگونه است؟

محلی که مو یا درخت انگور بسیار در آن کاشته شود موستان یا تاکستان نامیده می‌شود

هر چند گاه هرس کرد زیرا این کار سبب می‌شود که میوه بیشتری به بار آورد


درباره میوه انگور

میوه ی انگور خواص بی شماری دارد. به مقاله ی خواص انگور سر بزنید تا درباره ی خواص آن بیشتر بدانید.

دسته بندی های میوه انگور چگونه است؟

میوه انگور به نوع دانه‌دار و بی‌دانه تقسیم می‌شود

انگور بر اساس رنگ: انگور قرمز، انگور سیاه، آبی تیره، نارنجی، زرد، سبز و صورتی دسته بندی می شود.

میوه انگور از چه عناصری ساخته شده است؟

انگور دارای ویتامین های B2، B1، B3، B5، B6، B9، E، C و K است. همچنین مواد معدنی کلسیم، آهن، منیزیم، منگنز، فسفر، پتاسیم، سدیم و روی در این میوه وجود دارد. فلوراید یکی دیگر از موادی است که در این میوه یافت می شود.

هسته ی انگور چه فوایدی دارد؟

به خاطر خاصیت ضد میکروبی از روغن هسته ی انگور در درمان آکنه استفاده می شود.

پوست را نرم تر و انعطاف پذیرتر می کند. روغن هسته انگور باعث اثربخشی بهتر ویتامین E و C بر روی پوست می شود.

باعث یکدست شدن رنگ پوست می شود. (به دلیل وجود آنتی اکسیدان قوی به نام  پروانتوسیانیدین (proanthocyanidin) )

از پوست در برابر تابش خورشید حفاظت می کند.

آیا انگور را می توان فریز کرد؟

بله.

چند نوع انگور در دنیا، ایران و خاورمیانه وجود دارد؟

بیش از ۲۰ هزار نوع انگور در سراسر جهان می‌روید.

سرده‌ای از درختان خانواده انگورسانان Vitaceae است. در این خانواده حدود ۱۱ جنس و بیش از ۶۰۰ گونه وجود دارد.

مهم‌ترین جنس این خانواده جنس انگور است.

چه کسانی انگور مصرف نکنند؟

زنان باردار و دیابتی ها در مصرف انگور زیاده روی نکنند.

تاثیر انگور بر مبتلایان به دیابت چیست؟

انجمن دیابت آمریکا مصرف انگور را به مبتلایان به دیابت توصیه می کند.

میزان پتاسیم و فیبر انگور تاثیر مناسبی بر مبتلایان به دیابت می گذارد.

شیرین ترین نوع انگور کدام است؟

نوع بی‌دانه و کشمشی انگور از نظر شیرینی بهترین نوع است.

شکل بی دانه ها و دانه دارها چه تفاوتی دارند؟

دانه دارها درشت تر و زیباترند.

برای ماندگاری بیش تر میوه انگور چه کنیم؟

بهتر است انگور را دقیقاً پیش از مصرف بشوییم و آبکشی کنیم (زیرا اگر آن را بشوییم و داخل یخچال یا و… نگهداریم زودتر خراب می‌شود، دلیل آن پاک شدن گرد و غبار اصلی روی این محصول است). این کار باعث نگهداری طولانی‌تر این میوه می‌گردد.
انگور سفید در واقع همان انگور سبز رنگ است.


درباره درخت انگور

درخت انگور چه نامیده می شود؟

درخت انگور، مو (تلفظ: مُؤ) نامیده می‌شود.

هر درخت انگور چقدر میوه می دهد؟

یک بوته کامل می‌تواند بیش از دویست کیلو انگور بدهد.

میانگین عمر درختان انگور؟

درختان انگور تا چند ده سال عمر می کنند.

درخت انگور اولین بار از کجا نشات گرفته است؟

انگور اولین بار در حدود ۶۰۰۰ تا ۸۰۰۰ سال پیش از میلاد در خاورمیانه پرورش یافت.

از انگور وحشی خاور نزدیک و انگور وحشی آمریکای شمالی نتیجه شده‌اند

مو یکی از قدیمی‌ترین گیاهانی است که انسان کاشتن آن را آموخت.

در کتاب‌های دینی کهن و در بسیاری از اسطوره‌ها و سروده‌های ملل نام انگور و موستان بسیار آمده‌است.

انگور در چه آب و هوایی بار می آید؟

در تمام مناطق معتدل جهان می‌روید.

در مناطقی که حداکثر دمای آن بیش از ۴۰ درجه سانتیگراد و حداقل آن کمتر از ۱۵ درجه زیر صفر نباشد بهتر رشد می‌کند.

درخت انگور چه زمانی به بار می نشیند؟

بعد از چهار سال بار می‌آورد و در ده سالگی بار آن کامل خواهد شد.

نحوه قرار دادن درختان انگور به چه صورت است؟

بوته مو را می‌توان روی زمین یا در حال تکیه بر چیزی بالاتر از خاک و زمین قرار داد.


شراب

پارادوکس فرانسوی چیست؟

با وجود مصرف زیاد چربی حیوانی در فرانسه، بیماری های قلبی در فرانسه کم است. دلیل آن را مصرف مداوم شراب انگور می دانند.

قدیمی ترین شراب شناخته شده به ۴۰۰۰ سال پیش از میلاد در ارمنستان یافت شده است.

شیراز از قرن ۹ بعد از میلاد از اصلی ترین تولید کننده های شراب با کیفیت در خاورمیانه بوده است.

شراب قرمز Syrah از نام شهر شیراز گرفته شده است.

سالانه چه میزان شراب در دنیا تولید می شود؟

سالانه بیش از ۷/۲ تریلیون گالن شراب تولید می شود.


حقایقی درباره انگور

انگور ضد سرطان است.

آنتی اکسیدان های موجود در پوسته انگور می تواند مانع گسترش تومورها  و غده های سرطانی شود.

برای مشکل های مربوط به چشم مفید است.

در درمان بیماری های قلبی مفید است.

باعث کاهش کلسترول غیر مفید در بدن می شود.

فیبر و پتاسیم انگور به سلامتی قلب کمک می کنند.

انگور مقدار فراوانی فیبر دارد.

انگور پتاسیوم بالایی دارد.

مصرف بالای پتاسیم باعث کاهش سکته های قلبی می شود.

مصرف پتاسیم باعث جلوگیری از کاهش ماهیچه در بدن می شود.

مصرف پتاسیم به حفظ تراکم استخوان کمک می کند.

مصرف بالای پتاسیم باعث کاهش اثر مخرب سدیم بر بدن می شود.

انگور برای بیماران دیابتی مناسب است.

آلرژی

مصرف انگور علایم آلرژی مانند آب ریزش بینی، چشم و کهیر را رفع می کند.


مواد غذایی

یک فنجان انگور سبز یا قرمز(۱۵۱ گرم):

۱۰۴ کیلوکالری

۱/۰۹ گرم پروتئین

۰/۲۴ گرم چربی

۲۷/۳۳ گرم کربوهیدرات (۲۳/۳۷ گرم شکر)

۱/۴ گرم فیبر

۲۸۸ میلی گرم پتاسیم

۱۵ میلی گرم کلسیم

۰/۵۴ گرم آهن

۱۱ میلی گرم منیزیم

۳۰ میلی گرم فسفر

۳ میلی گرم فسفر

۰/۱۱ میلی گرم روی

۴/۸ میلی گرم ویتامین C

۲۲ میکروگرم ویتامین K

۳ میکروگرم فولیک اسید

هر فنجان انگور (۱۵۱ گرم):

۱۲۱ گرم آب


نکات

برای نگه داری طولانی مدت در فریزر انگورهایی را انتخاب کنید که نسبت به لمس مقاوم باشند و چین و چروک نداشته باشند.

انگورها را قبل از مصرف بشویید.

بهترین شیوه مصرف انگور به صورت میوه تازه است. معمولا به مرباها، شربت ها و ژله ها شکر اضافه می کنند.


ریسک ها

افرادی که از داروهای رقیق کننده خون استفاده می کنند باید قبل از مصرف بالای انگور با پزشک خود مشورت کنند.

استفاده زیاد پتاسیم می تواند برای کسانی که کلیه ضعیف دارند مضر باشد.

برای نوشیدن شراب خانم ها به صورت روزانه بیشتر از یک لیوان و آقایان بیشتر از دو لیوان مصرف نکنند.


منابع:

https://en.wikipedia.org/wiki/Grape

https://www.medicalnewstoday.com/articles/271156.php

https://www.healthline.com/health/grapeseed-oil-for-skin#takeaway

بیشتر بخوانید

15 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست