خواص بی نظیر آب انگور

خواص آب انگور

انگور را به شیوه های بسیار زیادی می توان استفاده کرد؛ می توان آن را در دسر، سالاد و کوکتل ریخت یا به صورت کشمش و یا آبمیوه مصرف کرد. بی دلیل نیست که به انگور «ملکه میوه ها» می گویند. انگور زیر مجموعه توت هاست و در انواع مختلف و رنگ های گوناگونی همچون آبی، قرمز، سبز، قرمز یا بنفش تیره یافت می شود. اگر بدانید که هر ساله حدود ۷۲ میلیون تن انگور در سراسر جهان تولید می شود، تعجب خواهید کرد. بخش عمده ای از انگور تولید شده در جهان توسط صنعت شراب سازی مورد استفاده قرار می گیرد، مابقی به عنوان میوه مصرف شده و بخش کمی هم در تهیه میوه های خشک مورد استفاده قرار می گیرد. 

گفته می شود که انگور برای اولین بار در خاورمیانه تولید شده است و در نهایت ملل مختلف نیز به همین ترتیب شروع به توسعه انگور و استفاده از آن در فرایند تولید شراب کردند. به تدریج، سایر کشورها نیز اقدام به کشت و استفاده از آن در فرایند تهیه شراب کردند و در کنار تولید شراب، انگور را برای مقاصد دیگر نیز به کار بردند. 

قابلیت حمل آسان، بافت، عطر و طعم انگور باعث شده که به میوه معروفی در سراسر جهان تبدیل شود. فواید بالقوه مصرف انگور برای سلامتی بسیار زیاد است. طبق مطالعات، انگور از بروز سرطان، بیماری های قلبی، فشار خون بالا و یبوست جلوگیری می کند. 

انگورهای سبز در طول سال به راحتی در بازار یافت می شوند. انگور یا آب انگور با داشتن آنتی اکسیدان هایی، مانند پلی فنول ها، رسوراترول، ویتامین C و سایر مواد مغذی ضروری می تواند در صورت مصرف منظم بسیار برای بدن و سلامتی مفید باشد. انگور به دلیل ترکیبات خاصی که دارد به عنوان «غذایی عالی» شناخته می شود.

فواید نوشیدن آب انگور چیست؟

آب انگور خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد التهابی دارد. می تواند فشار خون و پیری را کنترل کند. همچنین به کنترل و جلوگیری از عوارض پروستات و مشکلات گوارشی نیز کمک می کند. در اینجا برخی از فواید آب انگور برای بدن، پوست و مو ذکر شده اند:

۱. حفظ سلامت قلب

انگور سرشار از آنتی اکسیدان است. فیتوکمیکال هایی، مانند رسوراترول و کورستین، پروسیانیدین، تانن و ساپونین چند آنتی اکسیدان هستند که از سلامت قلب شما محافظت می کنند. تحقیقات نشان می دهد که آب انگور نیز به اندازه خود انگور خاصیت درمانی دارد.

آب انگور قرمز و بنفش باعث کاهش چسبندگی پلاکت ها (تجمع پلاکت ها) می شود که عامل اصلی لخته شدن خون است.

آب انگور همچنین سطح کلسترول خوب (HDL) را افزایش داده و التهاب موجود در رگهای خونی را کاهش می دهد.

مطالعات انسانی نشان می دهد که نوشیدن آب انگور (به خصوص آب انگور Concord) می تواند فشار خون سیستولیک را کنترل کند، به خصوص اگر فشار خون بالا باشد.

مصرف آب انگور بنفش باعث آزاد شدن شاخص های ضد التهابی، مانند اکسید نیتریک در بیماران مبتلا به بیماری شریان کرونری می شود. نوشیدن آب انگور به مدت ۲-۴ هفته جریان خون را در شریان ها بهبود بخشیده و سطح کلسترول بد (LDL) را کاهش می دهد.

۲. کاهش سرعت زوال عقل در افراد مسن

آب انگور حاوی خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است. مصرف این آب میوه ممکن است خطر زوال عقل را کاهش دهد. در یک آزمایش تصادفی، به ۱۲ فرد مسن که مشکل ضعف حافظه داشتند به مدت ۱۲ هفته مکمل آب انگور دادند و شاهد بهبودی در وضعیت شناختی، یادگیری کلامی و حافظه مکانی آن ها بودند.

پلی فنول های فعال، مانند رسوراترول، بر روی مراکز حافظه موجود در مغز شما مانند هیپوکامپ تاثیر می گذارند. یادگیری، خلق و خو و حافظه مکانی موش هایی که رسوراترول دریافت می کنند به وضوح افزایش می یابد.

چنین مطالعاتی ثابت می کند که آب انگور حاوی رسوراترول می تواند یک نوشیدنی عالی برای مغز باشد. با انجام تحقیقات بیشتر شاید بتوان از آب انگور برای کنترل بیماری آلزایمر، زوال عقل زودرس و سایر اختلالات مزمن عصبی استفاده کرد.

۳. کنترل قند خون و دیابت

یکی از دلایل عمده دیابت، استرس اکسیداتیو است. مصرف آب انگور مقاومت به انسولین را کاهش می دهد. این نوشیدنی حاوی آنتوسیانین ها، پروآنتوسیانیدین ها، فلاونول ها، اسیدهای فنولیک و رسوراترول است. همه اینها آنتی اکسیدانهای قوی هستند.

آنها رادیکال های آزادی که باعث التهاب سلول های ترشح کننده انسولین می شوند را از بین می برند. پلی فنول های انگور روی اختلال تحمل گلوکز در بافت ها تاثیر می گذارند. تصور می شود این اولین مرحله  ابتلا به دیابت باشد.

در یک مطالعه تصادفی کنترل شده، روزانه ۲۵۰ میلی گرم رسوراترول به صورت خوراکی به ۶۲ بیمار مبتلا به دیابت نوع ۲ داده شد. پس از سه ماه، تغییرات مثبت در غلظت گلوکز ناشتا مشاهده شد. سطح HbA1c (که یک شاخص قند خون است) نیز در محدوده طبیعی بود.

با این حال، باید مراقب قند اضافه شده به آب میوه های بسته بندی شده باشید. قند اضافه شده می تواند به طور چشمگیری میزان تاثیر آب انگور را کاهش دهد.

۴. داشتن خواص ضد سرطان

مصرف آب انگور بنفش می تواند آسیب DNA  که ممکن است منجر به سرطان شود را کاهش دهد. یک مطالعه انجام شده در کُره، میزان تأثیر مصرف منظم انگور روی DNA را نشان داد. با مصرف آب انگور، سطح آسیب اکسیداتیو DNA در سلولهای سیستم ایمنی شرکت کنندگان سالم کاهش یافته بود. همچنین آب انگور باعث افزایش ظرفیت آنتی اکسیدانی پلاسما در آنها شده بود. 

مشخص شده که فیتوکمیکال های انگور در کشتن سلولهای سرطانی روده نیز موثرند. چگونگی عملکرد آنها روی سلول های سرطانی هنوز در حال بررسی است. با این حال، میزان بروز تومور در موش هایی که از عصاره انگور تغذیه شده اند کاهش یافته است. 

مصرف آب انگور غنی از فلاونوئید می تواند تهوع، استفراغ و سایر عوارض جانبی ناشی از شیمی درمانی را کنترل کند. با داشتن اطلاعات بیشتر، شاید بتوان گفت که نوشیدنی هایی مانند آب انگور جایگزین ارزان تری برای مکمل های شیمی درمانی هستند.

۵. کاهش مشکلات پروستات

سرطان پروستات و مشکلات مرتبط با آن، علت اصلی پایین آمدن کیفیت زندگی و مرگ و میر در مردان است. مطالعات آزمایشگاهی، خواص ضد سرطانی آب انگور و شراب بر روی سلول های سرطانی پروستات را ثابت می کند.

مطالعات انسانی نشان می دهد که مکمل های غذایی آب انگور (۴۸۰ میلی لیتر در روز) می تواند آسیب های DNA را بدون داشتن عوارض جانبی عمده کاهش دهد. این آب میوه می تواند تشکیل رادیکال های آزاد را در ۱۵ هفته تقریبا ۱۵٪ کاهش دهد.

۶. بهبود گوارش و سلامت روده

اضافه کردن انگور به رژیم غذایی پرچرب، محیط میکروبی روده را به شدت تغییر می دهد.  پلی فنول های انگور، با وجود جذب و هضم محدود، از روده شما در برابر عوامل بیماری زا، استرس اکسیداتیو و التهاب محافظت می کنند.

پلی فنول های موجود در آب انگور می توانند افزایش وزن و عدم تحمل گلوکز را کنترل کنند. این فیتوکمیکال ها همچنین با مهار تولید نشانگرهای التهابی (TNF-α ، IL-6، لیپوپلی ساکارید و غیره) التهاب روده را کاهش می دهند. 

پلی فنول های انگور همچنین باعث تقویت ساختار حفاظتی روده می شوند. آنها رشد باکتریهای مفید روده، مانند Akkermansia muciniphila را افزایش می دهند. این باکتری می تواند هضم و جذب را تقویت کند.

طبق مطالعات انجام شده روی موش ها، عصاره های انگور می توانند از شما در برابر عفونت های بیماری زای روده، اختلالات متابولیکی و چاقی محافظت کنند.

۷. مهار ویروس های روده ای و آنفولانزا

مطالعات آزمایشگاهی و تحقیقات انجام شده روی حیوانات از خواص ضد ویروسی آب انگور خبر می دهند.

رسوراترول موجود در آب انگور از تولید مثل و گسترش ویروس آنفلوانزا جلوگیری می کند. به نظر می رسد عملکرد سلول میزبان که برای تکثیر ویروسی بسیار مهم است را مسدود می کند. درمان با رسوراترول، احتمال زنده ماندن موشهای تحت درمان را ۴۰٪ افزایش داد و مهمتر از همه، هیچ گزارشی از سمیت اعلام نشد.

pH اسیدی و خنثی آب انگور به جلوگیری از عفونت های ویروسی نیز کمک می کند. آب انگور می تواند فعالیت ویروسهای مختلف روده و ویروس تبخال سیمپلکس (HSV) را مختل کند. 

۸. کمک به سوزاندن چربی

دوزهای متوسط آب انگور قرمز می تواند به شما در سوزاندن چربی کمک کند. اما آرد دانه انگور سفید در کنترل چاقی و بیماریهای متابولیکی، مانند کبد چرب موثرتر است. 

اسید الاجیک موجود در انگور های موسکادین به طور چشمگیری رشد سلولهای چربی و تشکیل سلولهای جدید را کاهش می دهد.

عملکرد کبد در موش هایی که اضافه وزن داشتند، با مصرف دوزهای کوچک و مناسبی از این نوشیدنی بهبود یافت. در این آزمایشات، سطح قند خون موش ها نیز تحت کنترل بود. دانشمندان بر این باورند که اگر مدل های تجربی، واکنش مثبتی به نوشیدنی انگور نشان دهند، ممکن است افرادی که اضافه وزن دارند نیز بتوانند از خواص این نوشیدنی بهره ببرند.

۹. سم زدایی بدن

آب انگور به عنوان یک نوشیدنی فاقد الکل می تواند جایگزین مناسبی برای شراب قرمز باشد. اگر این نوشیدنی را به رژیم غذایی خود اضافه کنید می توانید از آنتی اکسیدان های موجود در آن بهره مند شوید. این آنتی اکسیدان ها با آسیب اکسیداتیو بدن و DNA شما مبارزه می کنند.

آب انگور با مهار رادیکالهای آزاد می تواند از بروز بیماری های قلبی، دیابت، چاقی، سکته مغزی، اختلالات عصبی و سرطان جلوگیری کند و یا بروز آن ها را به تاخیر بیندازد.

۱۰. محافظت و تغذیه پوست

شراب قرمز، آب انگور، زغال اخته، بادام زمینی و محصولات آنها حاوی رسوراترول است. رسوراترول به عنوان آنتی اکسیدانی با اثرات ضد التهابی عمل می کند. کاربرد موضعی رسوراترول می تواند ورم پوستی ناشی از قرار گرفتن در معرض اشعه UVB را مهار کند. این امر تولید رادیکالهای آزاد (مانند پراکسید هیدروژن) که ممکن است باعث پیری و سرطان های پوستی شوند را به طور قابل ملاحظه ای کاهش می دهد.

آب انگور حاوی مقادیر نسبتاً خوبی از کلاژن هیدرولیز شده است. مصرف روزانه حدود ۵-۱۰ گرم از این نوشیدنی به مدت ۳-۶ ماه سلامت پوست را تقویت کند. 

۱۱. درمان شوره سر، ریزش مو و افزایش نرمی، درخشندگی و حجم آن

تمام مزایای فوق، به دلیل وجود مواد مغذی در آب انگور است.. رسوراترول، کوئرستین، کاتچین، فلاونول ها، آنتوسیانین ها، اسید گالیک و اپی کاتچین عناصر اصلی موجود در آب انگور هستند. 

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص خواص انگور می توانید به این مقاله از دوشو مراجعه کرده و پی ببرید که چرا بهتر است این میوه پرخاصیت را به رژیم غذاییتان اضافه کنید.

انگور را به شیوه های بسیار زیادی می توان استفاده کرد؛ می توان آن را در دسر، سالاد و کوکتل ریخت یا به صورت کشمش و یا آبمیوه مصرف کرد. بی دلیل نیست که به انگور «ملکه میوه ها» می گویند. انگور زیر مجموعه توت هاست و در انواع مختلف و رنگ های گوناگونی همچون آبی، قرمز، سبز، قرمز یا بنفش تیره یافت می شود. اگر بدانید که هر ساله حدود ۷۲ میلیون تن انگور در سراسر جهان تولید می شود، تعجب خواهید کرد. بخش عمده ای از انگور تولید شده در جهان توسط صنعت شراب سازی مورد استفاده قرار می گیرد، مابقی به عنوان میوه مصرف شده و بخش کمی هم در تهیه میوه های خشک مورد استفاده قرار می گیرد. 

گفته می شود که انگور برای اولین بار در خاورمیانه تولید شده است و در نهایت ملل مختلف نیز به همین ترتیب شروع به توسعه انگور و استفاده از آن در فرایند تولید شراب کردند. به تدریج، سایر کشورها نیز اقدام به کشت و استفاده از آن در فرایند تهیه شراب کردند و در کنار تولید شراب، انگور را برای مقاصد دیگر نیز به کار بردند. 

قابلیت حمل آسان، بافت، عطر و طعم انگور باعث شده که به میوه معروفی در سراسر جهان تبدیل شود. فواید بالقوه مصرف انگور برای سلامتی بسیار زیاد است. طبق مطالعات، انگور از بروز سرطان، بیماری های قلبی، فشار خون بالا و یبوست جلوگیری می کند. 

انگورهای سبز در طول سال به راحتی در بازار یافت می شوند. انگور یا آب انگور با داشتن آنتی اکسیدان هایی، مانند پلی فنول ها، رسوراترول، ویتامین C و سایر مواد مغذی ضروری می تواند در صورت مصرف منظم بسیار برای بدن و سلامتی مفید باشد. انگور به دلیل ترکیبات خاصی که دارد به عنوان «غذایی عالی» شناخته می شود.

فواید نوشیدن آب انگور چیست؟

آب انگور خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد التهابی دارد. می تواند فشار خون و پیری را کنترل کند. همچنین به کنترل و جلوگیری از عوارض پروستات و مشکلات گوارشی نیز کمک می کند. در اینجا برخی از فواید آب انگور برای بدن، پوست و مو ذکر شده اند:

۱. حفظ سلامت قلب

انگور سرشار از آنتی اکسیدان است. فیتوکمیکال هایی، مانند رسوراترول و کورستین، پروسیانیدین، تانن و ساپونین چند آنتی اکسیدان هستند که از سلامت قلب شما محافظت می کنند. تحقیقات نشان می دهد که آب انگور نیز به اندازه خود انگور خاصیت درمانی دارد.

آب انگور قرمز و بنفش باعث کاهش چسبندگی پلاکت ها (تجمع پلاکت ها) می شود که عامل اصلی لخته شدن خون است.

آب انگور همچنین سطح کلسترول خوب (HDL) را افزایش داده و التهاب موجود در رگهای خونی را کاهش می دهد.

مطالعات انسانی نشان می دهد که نوشیدن آب انگور (به خصوص آب انگور Concord) می تواند فشار خون سیستولیک را کنترل کند، به خصوص اگر فشار خون بالا باشد.

مصرف آب انگور بنفش باعث آزاد شدن شاخص های ضد التهابی، مانند اکسید نیتریک در بیماران مبتلا به بیماری شریان کرونری می شود. نوشیدن آب انگور به مدت ۲-۴ هفته جریان خون را در شریان ها بهبود بخشیده و سطح کلسترول بد (LDL) را کاهش می دهد.

۲. کاهش سرعت زوال عقل در افراد مسن

آب انگور حاوی خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است. مصرف این آب میوه ممکن است خطر زوال عقل را کاهش دهد. در یک آزمایش تصادفی، به ۱۲ فرد مسن که مشکل ضعف حافظه داشتند به مدت ۱۲ هفته مکمل آب انگور دادند و شاهد بهبودی در وضعیت شناختی، یادگیری کلامی و حافظه مکانی آن ها بودند.

پلی فنول های فعال، مانند رسوراترول، بر روی مراکز حافظه موجود در مغز شما مانند هیپوکامپ تاثیر می گذارند. یادگیری، خلق و خو و حافظه مکانی موش هایی که رسوراترول دریافت می کنند به وضوح افزایش می یابد.

چنین مطالعاتی ثابت می کند که آب انگور حاوی رسوراترول می تواند یک نوشیدنی عالی برای مغز باشد. با انجام تحقیقات بیشتر شاید بتوان از آب انگور برای کنترل بیماری آلزایمر، زوال عقل زودرس و سایر اختلالات مزمن عصبی استفاده کرد.

۳. کنترل قند خون و دیابت

یکی از دلایل عمده دیابت، استرس اکسیداتیو است. مصرف آب انگور مقاومت به انسولین را کاهش می دهد. این نوشیدنی حاوی آنتوسیانین ها، پروآنتوسیانیدین ها، فلاونول ها، اسیدهای فنولیک و رسوراترول است. همه اینها آنتی اکسیدانهای قوی هستند.

آنها رادیکال های آزادی که باعث التهاب سلول های ترشح کننده انسولین می شوند را از بین می برند. پلی فنول های انگور روی اختلال تحمل گلوکز در بافت ها تاثیر می گذارند. تصور می شود این اولین مرحله  ابتلا به دیابت باشد.

در یک مطالعه تصادفی کنترل شده، روزانه ۲۵۰ میلی گرم رسوراترول به صورت خوراکی به ۶۲ بیمار مبتلا به دیابت نوع ۲ داده شد. پس از سه ماه، تغییرات مثبت در غلظت گلوکز ناشتا مشاهده شد. سطح HbA1c (که یک شاخص قند خون است) نیز در محدوده طبیعی بود.

با این حال، باید مراقب قند اضافه شده به آب میوه های بسته بندی شده باشید. قند اضافه شده می تواند به طور چشمگیری میزان تاثیر آب انگور را کاهش دهد.

۴. داشتن خواص ضد سرطان

مصرف آب انگور بنفش می تواند آسیب DNA  که ممکن است منجر به سرطان شود را کاهش دهد. یک مطالعه انجام شده در کُره، میزان تأثیر مصرف منظم انگور روی DNA را نشان داد. با مصرف آب انگور، سطح آسیب اکسیداتیو DNA در سلولهای سیستم ایمنی شرکت کنندگان سالم کاهش یافته بود. همچنین آب انگور باعث افزایش ظرفیت آنتی اکسیدانی پلاسما در آنها شده بود. 

مشخص شده که فیتوکمیکال های انگور در کشتن سلولهای سرطانی روده نیز موثرند. چگونگی عملکرد آنها روی سلول های سرطانی هنوز در حال بررسی است. با این حال، میزان بروز تومور در موش هایی که از عصاره انگور تغذیه شده اند کاهش یافته است. 

مصرف آب انگور غنی از فلاونوئید می تواند تهوع، استفراغ و سایر عوارض جانبی ناشی از شیمی درمانی را کنترل کند. با داشتن اطلاعات بیشتر، شاید بتوان گفت که نوشیدنی هایی مانند آب انگور جایگزین ارزان تری برای مکمل های شیمی درمانی هستند.

۵. کاهش مشکلات پروستات

سرطان پروستات و مشکلات مرتبط با آن، علت اصلی پایین آمدن کیفیت زندگی و مرگ و میر در مردان است. مطالعات آزمایشگاهی، خواص ضد سرطانی آب انگور و شراب بر روی سلول های سرطانی پروستات را ثابت می کند.

مطالعات انسانی نشان می دهد که مکمل های غذایی آب انگور (۴۸۰ میلی لیتر در روز) می تواند آسیب های DNA را بدون داشتن عوارض جانبی عمده کاهش دهد. این آب میوه می تواند تشکیل رادیکال های آزاد را در ۱۵ هفته تقریبا ۱۵٪ کاهش دهد.

۶. بهبود گوارش و سلامت روده

اضافه کردن انگور به رژیم غذایی پرچرب، محیط میکروبی روده را به شدت تغییر می دهد.  پلی فنول های انگور، با وجود جذب و هضم محدود، از روده شما در برابر عوامل بیماری زا، استرس اکسیداتیو و التهاب محافظت می کنند.

پلی فنول های موجود در آب انگور می توانند افزایش وزن و عدم تحمل گلوکز را کنترل کنند. این فیتوکمیکال ها همچنین با مهار تولید نشانگرهای التهابی (TNF-α ، IL-6، لیپوپلی ساکارید و غیره) التهاب روده را کاهش می دهند. 

پلی فنول های انگور همچنین باعث تقویت ساختار حفاظتی روده می شوند. آنها رشد باکتریهای مفید روده، مانند Akkermansia muciniphila را افزایش می دهند. این باکتری می تواند هضم و جذب را تقویت کند.

طبق مطالعات انجام شده روی موش ها، عصاره های انگور می توانند از شما در برابر عفونت های بیماری زای روده، اختلالات متابولیکی و چاقی محافظت کنند.

۷. مهار ویروس های روده ای و آنفولانزا

مطالعات آزمایشگاهی و تحقیقات انجام شده روی حیوانات از خواص ضد ویروسی آب انگور خبر می دهند.

رسوراترول موجود در آب انگور از تولید مثل و گسترش ویروس آنفلوانزا جلوگیری می کند. به نظر می رسد عملکرد سلول میزبان که برای تکثیر ویروسی بسیار مهم است را مسدود می کند. درمان با رسوراترول، احتمال زنده ماندن موشهای تحت درمان را ۴۰٪ افزایش داد و مهمتر از همه، هیچ گزارشی از سمیت اعلام نشد.

pH اسیدی و خنثی آب انگور به جلوگیری از عفونت های ویروسی نیز کمک می کند. آب انگور می تواند فعالیت ویروسهای مختلف روده و ویروس تبخال سیمپلکس (HSV) را مختل کند. 

۸. کمک به سوزاندن چربی

دوزهای متوسط آب انگور قرمز می تواند به شما در سوزاندن چربی کمک کند. اما آرد دانه انگور سفید در کنترل چاقی و بیماریهای متابولیکی، مانند کبد چرب موثرتر است. 

اسید الاجیک موجود در انگور های موسکادین به طور چشمگیری رشد سلولهای چربی و تشکیل سلولهای جدید را کاهش می دهد.

عملکرد کبد در موش هایی که اضافه وزن داشتند، با مصرف دوزهای کوچک و مناسبی از این نوشیدنی بهبود یافت. در این آزمایشات، سطح قند خون موش ها نیز تحت کنترل بود. دانشمندان بر این باورند که اگر مدل های تجربی، واکنش مثبتی به نوشیدنی انگور نشان دهند، ممکن است افرادی که اضافه وزن دارند نیز بتوانند از خواص این نوشیدنی بهره ببرند.

۹. سم زدایی بدن

آب انگور به عنوان یک نوشیدنی فاقد الکل می تواند جایگزین مناسبی برای شراب قرمز باشد. اگر این نوشیدنی را به رژیم غذایی خود اضافه کنید می توانید از آنتی اکسیدان های موجود در آن بهره مند شوید. این آنتی اکسیدان ها با آسیب اکسیداتیو بدن و DNA شما مبارزه می کنند.

آب انگور با مهار رادیکالهای آزاد می تواند از بروز بیماری های قلبی، دیابت، چاقی، سکته مغزی، اختلالات عصبی و سرطان جلوگیری کند و یا بروز آن ها را به تاخیر بیندازد.

۱۰. محافظت و تغذیه پوست

شراب قرمز، آب انگور، زغال اخته، بادام زمینی و محصولات آنها حاوی رسوراترول است. رسوراترول به عنوان آنتی اکسیدانی با اثرات ضد التهابی عمل می کند. کاربرد موضعی رسوراترول می تواند ورم پوستی ناشی از قرار گرفتن در معرض اشعه UVB را مهار کند. این امر تولید رادیکالهای آزاد (مانند پراکسید هیدروژن) که ممکن است باعث پیری و سرطان های پوستی شوند را به طور قابل ملاحظه ای کاهش می دهد.

آب انگور حاوی مقادیر نسبتاً خوبی از کلاژن هیدرولیز شده است. مصرف روزانه حدود ۵-۱۰ گرم از این نوشیدنی به مدت ۳-۶ ماه سلامت پوست را تقویت کند. 

۱۱. درمان شوره سر، ریزش مو و افزایش نرمی، درخشندگی و حجم آن

تمام مزایای فوق، به دلیل وجود مواد مغذی در آب انگور است.. رسوراترول، کوئرستین، کاتچین، فلاونول ها، آنتوسیانین ها، اسید گالیک و اپی کاتچین عناصر اصلی موجود در آب انگور هستند. 

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص خواص انگور می توانید به این مقاله از دوشو مراجعه کرده و پی ببرید که چرا بهتر است این میوه پرخاصیت را به رژیم غذاییتان اضافه کنید.

بیشتر بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست