گاهی اوقات لازم است برای ایجاد تنوع، یک سری دستورات غذایی جدید را امتحان کنیم. امروز در دوشو طرز تهیه یک سالاد خوشمزه و متفاوت را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم برای تهیه ی سالاد کلم بروکلی و انگور قرمز
- یک کیلو و نیم کلم بروکلی
- یک کیلو انگور قرمز بی دانه
- یک فنجان کرفس خرد شده
- شش عدد پیاز سبز خرد شده
- دو فنجان سس مایونز
- نصف فنجان شکر
- دو قاشق غذاخوری سرکه
- نیم کیلو گوشت پخته و خرد شده (به صورت ورقه های نازک)
- یک فنجان بادام خرد و تفت داده شده
طرز تهیه
در یک کاسه سالاد خوری بزرگ، کلم بروکلی، انگور، کرفس و پیاز را با هم ترکیب کنید. در یک کاسه کوچک، سس مایونز، شکر و سرکه را با هم مخلوط کنید، سپس آن را روی مخلوط کلم بروکلی بریزید تا قشنگ به آن ها آغشته شود.
روی سالاد را بپوشانید و حداقل به مدت چهار ساعت یا یک شبانه روز در یخچال بگذارید. پیش از سرو، بادام و گوشت را به آن اضافه کنید.
ارزش غذایی
۱ فنجان سالاد: ۳۴۴ کالری، ۲۶ گرم چربی (۴ گرم چربی اشباع شده)، ۱۴ میلی گرم کلسترول، ۲۶۸ میلی گرم سدیم، کربوهیدرات ۲۵ گرم (قند ۲۰ گرم، فیبر ۴ گرم) و پروتئین ۷ گرم.
حتما این سالاد خوشمزه را درست کنید و در کنار خانواده از آن لذت ببرید. نوش جان