در پست امروز قصد داریم یک پیش غذای خوشمزه دیگر با انگور را به شما آموزش دهیم. این لقمه های کوچک و خوشمزه، بدون شک ارزش زمانی که صرف درست کردنشان می کنید را دارند. پس با ما همراه باشید.
زمان لازم
- آماده سازی و پخت: ۴۵ دقیقه
مواد مورد نیاز
- ۱۰۰ گرم بادام خرد شده (حدود ۱ فنجان)
- ۱ بسته (حدود ۲۳۰ گرم) پنیر خامه ای نرم
- ۶۰ گرم پنیر بلوچیز خرد شده (در دمای اتاق)
- ۲ قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
- ۲ قاشق غذاخوری خامه سنگین زده شده (در دمای اتاق)
- سیخ چوبی کوچک یا خلال دندان
- ۵۰۰ گرم انگور سبز یا قرمز بی دانه (شسته و خشک شده)
طرز تهیه
- فر را از قبل با دمای ۲۷۵ درجه گرم کنید. بادام ها را در غذا ساز یا آسیاب بریزید و خردشان کنید (حواستان باشد بیش از اندازه خرد نشوند). بادام های خرد شده را روی سینی فر پخش کنید و تا زمانی که طلایی شوند (حدود شش الی نه دقیقه) درون فر بگذارید. چند دقیقه یکبار آن ها را زیر و رو کنید. سپس بادام ها را در یک کاسه بریزید تا خنک شوند.
- در کاسه ای دیگر، پنیر بلوچیز، خامه، پنیر خامه ای و جعفری را با هم مخلوط کنید. درون هر انگور یک خلال دندان یا سیخ چوبی کوچک بگذارید. هر حبه انگور را ابتدا درون مخلوط خامه و پنیر و بعد درون بادام ها بچرخانید. آن ها را روی یک کاغذ روغنی مخصوص شیرینی پزی بگذارید، روی آن ها را بپوشانید و تا زمان سرو درون یخچال قرار دهید. نوش جان.
ارزش غذایی
۵ عدد توپک انگور و پنیر حاوی: ۱۴۶ کالری، ۱۱ گرم چربی (۶ گرم چربی اشباع)، ۲۸ میلی گرم کلسترول، ۱۲۴ میلی گرم سدیم، ۸ گرم کربوهیدرات (۷ گرم قند، ۱ گرم فیبر)، ۴ گرم پروتئین.
اگر این پست برایتان جالب بود، حتما سری به بخش دستورالعمل های سایت دوشو بزنید و سایر پست های آموزشی که برایتان تهیه کرده ایم را مطالعه نمایید.