چند نمونه از انگورهای محبوب و پرکشت جهان

انواع انگور

هیچکس به طور قطعی نمی داند که چند نوع انگور در دنیا وجود دارد! تاکنون بیش از ۱۰ هزار گونه مجزا شناسایی شده اند و همچنان هم به این تعداد افزوده می شود. امروزه انگور در ده ها کشور کشت می شود؛ به عنوان مثال، انگور در تمام ۵۰ ایالت آمریکا کاشته می شود. در واقع انگور همه جا هست.

انگور در حقیقت یک توت خوراکی است که به صورت خوشه ای روی تاک های چوبی گونه انگور متعلق به سرده انگوریان رشد می کند. اکثرا تمام انگور (پوست، گوشت و دانه ها) قابل خوردن است و در برخی انگورها، برگ هایشان هم خوراکیست. رنگ انگور، بسته به نوع آن می تواند سبز، بنفش، قرمز و حتی سیاه باشد.

به لحاظ تاریخی احتمالا منشا انگور، خاورمیانه یا خاور نزدیک است. اولین شواهد کشت انگور توسط بشر به بیش از ۸۰۰۰ سال قبل بر می گردد، در حالی که اولین کارگاه اختصاصی شراب سازی (که شراب را از انگور تولید می کرد) حدود ۲،۰۰۰ سال قبل از میلاد مسیح در شیراز فعالیت داشته است؛ هرچند شراب تقریبا به طور یقین قبل از این تاریخ هم برای مصرف شخصی تولید می شده است. انگور (و شراب) نقش مهمی در توسعه تجارت اولیه بین فرهنگ ها داشته اند.

در این مقاله تاریخچه مختصری از انگور را برایتان نوشته ایم که خواندنش خالی از لطف نیست.

امروزه بیش از ۷۰ میلیون تن انگور در سراسر جهان کشت می شود که این امر باعث شده انگور، پس از خربزه، موز و سیب، به چهارمین میوه پرکشت دنیا تبدیل شود. در زمینه تولید انگور، چین در جهان پیشتاز است و پس از آن ایالات متحده، ایتالیا، فرانسه و اسپانیا هستند. حدود ۷۰ درصد از تمام انگورهای کشت شده، در صنعت شراب سازی مورد استفاده قرار می گیرند و ۳۰ درصد دیگر به عنوان میوه تازه و برای تولید مربا، ژله، آبمیوه، کشمش، مویز و سلطانی مصرف می شوند.

اعتقاد بر این است که اگر انگور به درستی و به اندازه مصرف شود می تواند فواید زیادی برای سلامتی داشته باشد. انگور منبع عالی ویتامین های C و K، کلسیم، فسفر و پتاسیم است. لازم به ذکر است که انگور برای برخی از حیوانات اهلی خانگی خطرناک است؛ به عنوان مثال، خوردن انگور می تواند باعث نارسایی حاد کلیوی در سگها، بخصوص نژادهای کوچک شود.

تقسیم بندی انواع انگور به چندین روش مختلف انجام می شود، از جمله براساس رنگ مثلا قرمز، سبز (یا سفید)، انگورهای مناسب برای تهیه شراب (نوشیدن) یا مصرف به عنوان میوه تازه (خوردن)؛ دانه دار یا بدون دانه و غیره. تقسیم بندی بر اساس «شراب» یا «میوه تازه» بیشتر از سایر روش ها مورد استفاده قرار می گیرد، اما بعضی اوقات می تواند گیج کننده باشد، چون برخی از انگورهایی که مناسب مصرف به عنوان «میوه تازه» هستند برای تهیه شراب نیز مورد استفاده قرار می گیرند و بالعکس.

آیا میدانید، پرکشت ترین و پرمصرف ترین انگورهای جهان کدامند؟

انگور سلطانی

انواع انگور

انگور سلطانی یکی از پرکشت ترین انگورهای جهان است و جزو انگور های مناسب برای مصرف خوراکی است. انگور سلطانی، انگوری متوسط، بی دانه با رنگ سبز روشن است؛ گوشت آن تقریبا سفت و شفاف بوده و طعم شیرینی دارد. انگور سلطانی «سه منظوره» است؛ علاوه بر این که به عنوان میان وعده می توان از آن استفاده کرد، در تهیه شراب و همچنین تولید کشمش نیز بکار می رود. بیش از ۹۵ درصد کشمش های تولید شده در آمریکا از این انگور تهیه می شوند.

درخت انگور سلطانی، یک گیاه کاملا سخت و سازگار است که در آب و هوای گرم بهتر رشد می کند. امروزه سلطانی به طور گسترده در ایالات متحده و همچنین در بخش هایی از کانادا، ترکیه، قسمت هایی از چین، چیلی، اروپای غربی و استرالیا کشت می شود. این نوع انگور به مراقبت نسبتا کمی نیاز دارد و در عین حال بازدهیش بالاست.

کنکورد

انواع انگور

انگورهای کنکورد عمدتا در مناطق شمالی و مرکزی ایالات متحده و کانادا، به ویژه نیویورک، میشیگان و ایالت واشنگتن کشت می شوند. سالانه بیش از ۴۰۰ هزار تن انگور کنکورد در آمریکا تولید می شود.

رنگ انگورهای کنکورد بنفش یا آبی تیره است، پوستشان نرم است و به راحتی جدا می شود؛ گوشت این انگور شیرین و متمایل به سبز است و دانه های درشتی دارد. این انگور بیشتر به عنوان میوه تازه مصرف می شود (هرچند که شراب کوشر از آن ساخته می شود) و به طور گسترده در تولید مربا، ژله و ساخت آبمیوه های غیر الکلی به کار می رود. هرچند چندین نوع انگور کنکورد بی دانه پرورش داده اند، اما بیشترین انگور کنکوردی که در بازار یافت می شود نوع دانه دار است. 

کیوهو 

انواع انگور

کیوهو برای اولین بار در اواسط دهه ۱۹۳۰ در ژاپن پرورش داده شد (هرچند تا زمان پایان جنگ جهانی دوم به بازار عرضه نشد). کیوهو یکی از درشت ترین انگور هاییست که تا به حال دیده اید. از نظر برخی کارشناسان، پرکشت ترین انگور جهان در حال حاضر است. این انگور بیشتر در ژاپن، چین (که ۵۰ درصد از کل انگورهای تولید شده را به خود اختصاص می هد)، چیلی و کالیفرنیای آمریکا کشت می شود. 

انگور کیوهو تا همین اواخر جزو انگورهای خاص خارج از آسیا بود. گاهی به اندازه یک آلوی کوچک رشد می کند و قطر آن ۲.۵ سانت می شود. وقتی کاملا می رسد، رنگ آن سیاه یا بنفش تیره می شود، گوشتش شفاف و مایل به سبز است و دانه های بزرگی دارد. طعم آن شیرینی است و قندش دو برابر انگور هاییست که به صورت خوراکی مصرف می شوند. پوست و دانه آن کاملا تلخ است و معمولا خورده نمی شود. در غذاهای آسیایی پوست آن را می گیرند و به عنوان دسر سرو می کنند. از انگور کیوهو برای تزیین برخی دسرهای پخته شده و بستنی، تهیه آبمیوه و مربا و همچنین در برخی از کوکتل های ژاپنی استفاده می شود.

کابرنت ساوینون

انواع انگور

منشا این انگور به قرن ۱۷ در فرانسه برمی گردد و اکنون یکی از پرکشت ترین انگورهای قرمز شرابی جهان است. کابرنت ساوینون، انگور سخت و سازگاریست و امروزه در سراسر جهان و در شرایط مختلف آب و هوایی رشد می کند. تولید کنندگان عمده این انگور، فرانسه و بقیه اروپای غربی، ایالات متحده و کانادا، چیلی، آرژانتین، استرالیا و آفریقای جنوبی هستند.

انگور کابرنت پوستی ضخیم و بنفش تیره دارد و گوشتش نیز به همان رنگ است. از انگور کابرنت برای تولید شراب هایی با همین نام استفاده می شود و غالبا به عنوان میوه تازه مصرف نمی شود. شراب کابرنت ساوینون به دلیل داشتن طعم شیرین و میوه ای یکی از محبوب ترین شراب های قرمز دنیاست و انواع مختلفی از آن توسط کشورهای تولید کننده شراب ساخته می شود. گاهی انگورهای کابرنت را با دیگر انگورها مخلوط می کنند تا انواع مختلف شراب قرمز بسازند.

شاردونی

انواع انگور

شاردونی جزو محبوب ترین و پر کشت ترین انگورهای سفید شرابی جهان است. منشا آن احتمالا قرن ۱۵ یا ۱۶ در فرانسه است و به احتمال زیاد نتیجه گرده افشانی متقابل چندین نوع انگور بوده که توسط سربازانی که از جنگ های صلیبی خاورمیانه بر می گشتند وارد منطقه شده است. امروزه این انگور در اکثر کشورهای تولید کننده شراب به طور گسترده ای رشد کرده اند. تولید کنندگان عمده آن فرانسه، ایالات متحده (خصوصا کالیفرنیا و نیویورک)، ایتالیا، آفریقای جنوبی و استرالیا هستند. 

شاردونی، انگوری سبز با پوست نازک و گوشتی تقریبا شفاف است که اسیدیته بالا و طعمی شیرین با ته مزه سیب و گلابی دارد. از این انگور برای تولید شراب هایی با همین اسم و اسامی دیگر استفاده می شود. به دلیل خاصیت اسیدی بالایی که دارد، هرگز به عنوان انگور تازه خورده نمی شود.

انگور بی دانه کریمسون

انواع انگور

انگور کریمسون نخستین بار در دانشگاه کرنل کالیفرنیا پرورش یافت و نهایتا در سال ۱۹۸۹ به بازار عرضه شد. این انگور دوام خوبی دارد، به راحتی حمل و نقل می شود و ماندگاریش بالاست. از کریمسون به شکل انگور تازه استفاده می کنند و تاکنون در تهیه شراب مورد استفاده قرار نگرفته است. پوست نازک و مایل به قرمزی دارد، گوشتش شفاف و تقریبا سفت است و طعم شیرینی دارد. انگور کریمسون هم به تنهایی خورده می شود و هم در تهیه مربای خانگی و ژله مورد استفاده قرار می گیرد. درخت آن کاملا سازگار است و در آب و هواهای مختلف به ویژه گرم و معتدل به خوبی رشد می کند.

انگور شامپاین

انواع انگور

به عنوان انگور تازه مصرف می شود و از آن شراب نمی سازند. بومی یونان است و بیش از ۲۰۰۰ سال است که در آن منطقه کشت می شود. معمولا به اندازه یک نخود رشد می کند و کوچکترین انگور بی دانه جهان محسوب می شود رنگ پوست آن قرمز تیره یا سیاه است و گوشتش متمایل به سبز، شیرین و کمی ترش و آبدار است.

دلاوِر

انواع انگور

نخستین بار این انگور در شهر دلاور اوهایو در دهه ۱۸۴۰ پرورش یافت و به همین دلیل به این اسم نامگذاری شد. در ابتدا به خاطر تولید شراب آن را پرورش دادند، اما از آنجایی که طعم خوبی داشت و برای تولید شراب مناسب نبود، نوع مصرف آن تغییر کرد. انگور دلاور امروزه در ژاپن و کره جنوبی بیشتر از کشور مبداء آن محبوبیت دارد. انگوری نسبتا کوچک و بیضی شکل است که پوست قرمز روشن و نازکی دارد و گوشتش سبز شفاف، آبدار به همراه چند دانه است. طعم ملایم و شیرینی دارد و معمولا به تنهایی یا به صورت سرد با دسرها سرو می شود. دلاور یکی از گران ترین انگورهای ژاپن است که معمولا ژاپنی ها آن را به عنوان هدیه برای اعضای خانواده یا دوستان صمیمی خود می برند.

انگور قطره ماه

انواع انگور

قطره ماه یکی از جدیدترین اعضای خانواده انگور است که در سال ۲۰۰۴ به بازار عرضه شد و مصرف خوراکی دارد. رنگ قطره ماه بنفش تیره یا سیاه و گوشت آن سبز و شفاف است. قطره ماه یک انگور بسیار شیرین و آبدار است که آنقدر ترد است که می توان آن را به راحتی دو قسمت کرد. این انگور به طور انحصاری در کالیفرنیا کشت می شود، دوره رشد نسبتا کوتاهی دارد و معمولا فقط در اواخر تابستان به مدت یک ماه در بازارها موجود است. 

موسکات

انواع انگور

رنگ آن از سبز روشن (تقریبا سفید) تا بنفش تیره (سیاه) متغیر است. انگور موسکات به عنوان انگور شرابی شناخته می شود، اما مصارف خوراکی نیز دارد. 

انگور ریبیر

انواع انگور

انگورهای ریبیر، انگورهایی بزرگ به رنگ آبی/سیاه هستند که پوستشان کمی تلخ است. شیرین و لطیف هستند و مصارف خوراکی دارند.

اکنون که با انواع مختلف انگور آشنا شدید، بد نیست خواص این میوه پرخاصیت را نیز مطالعه کنید. 

هیچکس به طور قطعی نمی داند که چند نوع انگور در دنیا وجود دارد! تاکنون بیش از ۱۰ هزار گونه مجزا شناسایی شده اند و همچنان هم به این تعداد افزوده می شود. امروزه انگور در ده ها کشور کشت می شود؛ به عنوان مثال، انگور در تمام ۵۰ ایالت آمریکا کاشته می شود. در واقع انگور همه جا هست.

انگور در حقیقت یک توت خوراکی است که به صورت خوشه ای روی تاک های چوبی گونه انگور متعلق به سرده انگوریان رشد می کند. اکثرا تمام انگور (پوست، گوشت و دانه ها) قابل خوردن است و در برخی انگورها، برگ هایشان هم خوراکیست. رنگ انگور، بسته به نوع آن می تواند سبز، بنفش، قرمز و حتی سیاه باشد.

به لحاظ تاریخی احتمالا منشا انگور، خاورمیانه یا خاور نزدیک است. اولین شواهد کشت انگور توسط بشر به بیش از ۸۰۰۰ سال قبل بر می گردد، در حالی که اولین کارگاه اختصاصی شراب سازی (که شراب را از انگور تولید می کرد) حدود ۲،۰۰۰ سال قبل از میلاد مسیح در شیراز فعالیت داشته است؛ هرچند شراب تقریبا به طور یقین قبل از این تاریخ هم برای مصرف شخصی تولید می شده است. انگور (و شراب) نقش مهمی در توسعه تجارت اولیه بین فرهنگ ها داشته اند.

در این مقاله تاریخچه مختصری از انگور را برایتان نوشته ایم که خواندنش خالی از لطف نیست.

امروزه بیش از ۷۰ میلیون تن انگور در سراسر جهان کشت می شود که این امر باعث شده انگور، پس از خربزه، موز و سیب، به چهارمین میوه پرکشت دنیا تبدیل شود. در زمینه تولید انگور، چین در جهان پیشتاز است و پس از آن ایالات متحده، ایتالیا، فرانسه و اسپانیا هستند. حدود ۷۰ درصد از تمام انگورهای کشت شده، در صنعت شراب سازی مورد استفاده قرار می گیرند و ۳۰ درصد دیگر به عنوان میوه تازه و برای تولید مربا، ژله، آبمیوه، کشمش، مویز و سلطانی مصرف می شوند.

اعتقاد بر این است که اگر انگور به درستی و به اندازه مصرف شود می تواند فواید زیادی برای سلامتی داشته باشد. انگور منبع عالی ویتامین های C و K، کلسیم، فسفر و پتاسیم است. لازم به ذکر است که انگور برای برخی از حیوانات اهلی خانگی خطرناک است؛ به عنوان مثال، خوردن انگور می تواند باعث نارسایی حاد کلیوی در سگها، بخصوص نژادهای کوچک شود.

تقسیم بندی انواع انگور به چندین روش مختلف انجام می شود، از جمله براساس رنگ مثلا قرمز، سبز (یا سفید)، انگورهای مناسب برای تهیه شراب (نوشیدن) یا مصرف به عنوان میوه تازه (خوردن)؛ دانه دار یا بدون دانه و غیره. تقسیم بندی بر اساس «شراب» یا «میوه تازه» بیشتر از سایر روش ها مورد استفاده قرار می گیرد، اما بعضی اوقات می تواند گیج کننده باشد، چون برخی از انگورهایی که مناسب مصرف به عنوان «میوه تازه» هستند برای تهیه شراب نیز مورد استفاده قرار می گیرند و بالعکس.

آیا میدانید، پرکشت ترین و پرمصرف ترین انگورهای جهان کدامند؟

انگور سلطانی

انواع انگور

انگور سلطانی یکی از پرکشت ترین انگورهای جهان است و جزو انگور های مناسب برای مصرف خوراکی است. انگور سلطانی، انگوری متوسط، بی دانه با رنگ سبز روشن است؛ گوشت آن تقریبا سفت و شفاف بوده و طعم شیرینی دارد. انگور سلطانی «سه منظوره» است؛ علاوه بر این که به عنوان میان وعده می توان از آن استفاده کرد، در تهیه شراب و همچنین تولید کشمش نیز بکار می رود. بیش از ۹۵ درصد کشمش های تولید شده در آمریکا از این انگور تهیه می شوند.

درخت انگور سلطانی، یک گیاه کاملا سخت و سازگار است که در آب و هوای گرم بهتر رشد می کند. امروزه سلطانی به طور گسترده در ایالات متحده و همچنین در بخش هایی از کانادا، ترکیه، قسمت هایی از چین، چیلی، اروپای غربی و استرالیا کشت می شود. این نوع انگور به مراقبت نسبتا کمی نیاز دارد و در عین حال بازدهیش بالاست.

کنکورد

انواع انگور

انگورهای کنکورد عمدتا در مناطق شمالی و مرکزی ایالات متحده و کانادا، به ویژه نیویورک، میشیگان و ایالت واشنگتن کشت می شوند. سالانه بیش از ۴۰۰ هزار تن انگور کنکورد در آمریکا تولید می شود.

رنگ انگورهای کنکورد بنفش یا آبی تیره است، پوستشان نرم است و به راحتی جدا می شود؛ گوشت این انگور شیرین و متمایل به سبز است و دانه های درشتی دارد. این انگور بیشتر به عنوان میوه تازه مصرف می شود (هرچند که شراب کوشر از آن ساخته می شود) و به طور گسترده در تولید مربا، ژله و ساخت آبمیوه های غیر الکلی به کار می رود. هرچند چندین نوع انگور کنکورد بی دانه پرورش داده اند، اما بیشترین انگور کنکوردی که در بازار یافت می شود نوع دانه دار است. 

کیوهو 

انواع انگور

کیوهو برای اولین بار در اواسط دهه ۱۹۳۰ در ژاپن پرورش داده شد (هرچند تا زمان پایان جنگ جهانی دوم به بازار عرضه نشد). کیوهو یکی از درشت ترین انگور هاییست که تا به حال دیده اید. از نظر برخی کارشناسان، پرکشت ترین انگور جهان در حال حاضر است. این انگور بیشتر در ژاپن، چین (که ۵۰ درصد از کل انگورهای تولید شده را به خود اختصاص می هد)، چیلی و کالیفرنیای آمریکا کشت می شود. 

انگور کیوهو تا همین اواخر جزو انگورهای خاص خارج از آسیا بود. گاهی به اندازه یک آلوی کوچک رشد می کند و قطر آن ۲.۵ سانت می شود. وقتی کاملا می رسد، رنگ آن سیاه یا بنفش تیره می شود، گوشتش شفاف و مایل به سبز است و دانه های بزرگی دارد. طعم آن شیرینی است و قندش دو برابر انگور هاییست که به صورت خوراکی مصرف می شوند. پوست و دانه آن کاملا تلخ است و معمولا خورده نمی شود. در غذاهای آسیایی پوست آن را می گیرند و به عنوان دسر سرو می کنند. از انگور کیوهو برای تزیین برخی دسرهای پخته شده و بستنی، تهیه آبمیوه و مربا و همچنین در برخی از کوکتل های ژاپنی استفاده می شود.

کابرنت ساوینون

انواع انگور

منشا این انگور به قرن ۱۷ در فرانسه برمی گردد و اکنون یکی از پرکشت ترین انگورهای قرمز شرابی جهان است. کابرنت ساوینون، انگور سخت و سازگاریست و امروزه در سراسر جهان و در شرایط مختلف آب و هوایی رشد می کند. تولید کنندگان عمده این انگور، فرانسه و بقیه اروپای غربی، ایالات متحده و کانادا، چیلی، آرژانتین، استرالیا و آفریقای جنوبی هستند.

انگور کابرنت پوستی ضخیم و بنفش تیره دارد و گوشتش نیز به همان رنگ است. از انگور کابرنت برای تولید شراب هایی با همین نام استفاده می شود و غالبا به عنوان میوه تازه مصرف نمی شود. شراب کابرنت ساوینون به دلیل داشتن طعم شیرین و میوه ای یکی از محبوب ترین شراب های قرمز دنیاست و انواع مختلفی از آن توسط کشورهای تولید کننده شراب ساخته می شود. گاهی انگورهای کابرنت را با دیگر انگورها مخلوط می کنند تا انواع مختلف شراب قرمز بسازند.

شاردونی

انواع انگور

شاردونی جزو محبوب ترین و پر کشت ترین انگورهای سفید شرابی جهان است. منشا آن احتمالا قرن ۱۵ یا ۱۶ در فرانسه است و به احتمال زیاد نتیجه گرده افشانی متقابل چندین نوع انگور بوده که توسط سربازانی که از جنگ های صلیبی خاورمیانه بر می گشتند وارد منطقه شده است. امروزه این انگور در اکثر کشورهای تولید کننده شراب به طور گسترده ای رشد کرده اند. تولید کنندگان عمده آن فرانسه، ایالات متحده (خصوصا کالیفرنیا و نیویورک)، ایتالیا، آفریقای جنوبی و استرالیا هستند. 

شاردونی، انگوری سبز با پوست نازک و گوشتی تقریبا شفاف است که اسیدیته بالا و طعمی شیرین با ته مزه سیب و گلابی دارد. از این انگور برای تولید شراب هایی با همین اسم و اسامی دیگر استفاده می شود. به دلیل خاصیت اسیدی بالایی که دارد، هرگز به عنوان انگور تازه خورده نمی شود.

انگور بی دانه کریمسون

انواع انگور

انگور کریمسون نخستین بار در دانشگاه کرنل کالیفرنیا پرورش یافت و نهایتا در سال ۱۹۸۹ به بازار عرضه شد. این انگور دوام خوبی دارد، به راحتی حمل و نقل می شود و ماندگاریش بالاست. از کریمسون به شکل انگور تازه استفاده می کنند و تاکنون در تهیه شراب مورد استفاده قرار نگرفته است. پوست نازک و مایل به قرمزی دارد، گوشتش شفاف و تقریبا سفت است و طعم شیرینی دارد. انگور کریمسون هم به تنهایی خورده می شود و هم در تهیه مربای خانگی و ژله مورد استفاده قرار می گیرد. درخت آن کاملا سازگار است و در آب و هواهای مختلف به ویژه گرم و معتدل به خوبی رشد می کند.

انگور شامپاین

انواع انگور

به عنوان انگور تازه مصرف می شود و از آن شراب نمی سازند. بومی یونان است و بیش از ۲۰۰۰ سال است که در آن منطقه کشت می شود. معمولا به اندازه یک نخود رشد می کند و کوچکترین انگور بی دانه جهان محسوب می شود رنگ پوست آن قرمز تیره یا سیاه است و گوشتش متمایل به سبز، شیرین و کمی ترش و آبدار است.

دلاوِر

انواع انگور

نخستین بار این انگور در شهر دلاور اوهایو در دهه ۱۸۴۰ پرورش یافت و به همین دلیل به این اسم نامگذاری شد. در ابتدا به خاطر تولید شراب آن را پرورش دادند، اما از آنجایی که طعم خوبی داشت و برای تولید شراب مناسب نبود، نوع مصرف آن تغییر کرد. انگور دلاور امروزه در ژاپن و کره جنوبی بیشتر از کشور مبداء آن محبوبیت دارد. انگوری نسبتا کوچک و بیضی شکل است که پوست قرمز روشن و نازکی دارد و گوشتش سبز شفاف، آبدار به همراه چند دانه است. طعم ملایم و شیرینی دارد و معمولا به تنهایی یا به صورت سرد با دسرها سرو می شود. دلاور یکی از گران ترین انگورهای ژاپن است که معمولا ژاپنی ها آن را به عنوان هدیه برای اعضای خانواده یا دوستان صمیمی خود می برند.

انگور قطره ماه

انواع انگور

قطره ماه یکی از جدیدترین اعضای خانواده انگور است که در سال ۲۰۰۴ به بازار عرضه شد و مصرف خوراکی دارد. رنگ قطره ماه بنفش تیره یا سیاه و گوشت آن سبز و شفاف است. قطره ماه یک انگور بسیار شیرین و آبدار است که آنقدر ترد است که می توان آن را به راحتی دو قسمت کرد. این انگور به طور انحصاری در کالیفرنیا کشت می شود، دوره رشد نسبتا کوتاهی دارد و معمولا فقط در اواخر تابستان به مدت یک ماه در بازارها موجود است. 

موسکات

انواع انگور

رنگ آن از سبز روشن (تقریبا سفید) تا بنفش تیره (سیاه) متغیر است. انگور موسکات به عنوان انگور شرابی شناخته می شود، اما مصارف خوراکی نیز دارد. 

انگور ریبیر

انواع انگور

انگورهای ریبیر، انگورهایی بزرگ به رنگ آبی/سیاه هستند که پوستشان کمی تلخ است. شیرین و لطیف هستند و مصارف خوراکی دارند.

اکنون که با انواع مختلف انگور آشنا شدید، بد نیست خواص این میوه پرخاصیت را نیز مطالعه کنید. 

بیشتر بخوانید...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست