چگونه در خانه آب انگور طبیعی درست کنیم

آب انگور

آیا تا به حال در خانه آب انگور درست کرده اید؟ اگر خودتان آب انگور درست کنید، ارزان تر و سالم تر از آب میوه کارخانه ایست. دستورالعملی که ما در دوشو به شما یاد می دهیم کمی متفاوت تر از چیزیست که تا به حال امتحان کرده اید. 

مرحله اول: چه چیزهایی نیاز دارید

  • آبکش برای شستشوی انگورها.
  • قابلمه بزرگ برای پخت سه کیلو و نیم انگور (از همین قابلمه برای له کردن و جوشاندن انگورها نیز استفاده می شود).
  • یک صافی (الک) مناسب برای جدا کردن آب انگور از پالپ.
  • ظرفی برای ریختن آب انگور در آن.

مرحله دوم: تهیه انگور

اگر در خانه درخت انگور ندارید، پس باید از مغازه خریداری کنید. اما اگر در حیاط درخت انگور دارید، تنها کاری که باید انجام دهید چیدن انگورها از ساقه و گذاشتنشان در یک ظرف بزرگ است. 

مرحله سوم: شستن و چیدن دُم انگورها

انگورها را داخل آبکشی که آماده کرده اید قرار دهید. سپس انگورها را بشویید تا خاک و حشراتی که لا به لای آنهاست از بین بروند. اکنون حبه های انگور را از ساقه جدا کنید و دمشان را بگیرید. در حین شستشو انگورهای نرسیده را جدا کنید.

مرحله چهارم: انگورها را له کنید

انگورها را با گوشت کوب برقی له کنید تا جایی که آب انگور ها دربیاید. شما باید حدود ۱۰ دقیقه انگورها را با هم مخلوط کنید تا کاملا آب آن خارج شود. در اینجا ممکن است آب انگور شما تیره و کدر به نظر برسد، اما نگران نباشید وقتی آن را بپزید رنگ و مزه آن درست می شود.

مرحله پنجم: انگورها را بپزید

انگورهای پوره شده را روی اجاق گاز قرار دهید. وقتی آب انگور به جوش آمد، اجازه دهید ۱۰ دقیقه به آرامی بپزد. چند دقیقه یکبار آن را هم بزنید تا ته نگیرد. 

مرحله ششم: گرفتن آب انگور

انگورها را درون توری یا الکی با سوراخ های ریز بریزید و آب آن را از پالپ جدا کنید. 

مرحله هفتم: اضافه کردن شکر

اگر دوست داشته باشید می توانید طبق ذائقه تان مقداری شکر هم به آب انگور اضافه کنید. نوش جان.

در این مقاله از دوشو نیز می توانید روش صحیح کاشت درخت انگور در حیاط خانه تان را یاد بگیرید.

آیا تا به حال در خانه آب انگور درست کرده اید؟ اگر خودتان آب انگور درست کنید، ارزان تر و سالم تر از آب میوه کارخانه ایست. دستورالعملی که ما در دوشو به شما یاد می دهیم کمی متفاوت تر از چیزیست که تا به حال امتحان کرده اید. 

مرحله اول: چه چیزهایی نیاز دارید

  • آبکش برای شستشوی انگورها.
  • قابلمه بزرگ برای پخت سه کیلو و نیم انگور (از همین قابلمه برای له کردن و جوشاندن انگورها نیز استفاده می شود).
  • یک صافی (الک) مناسب برای جدا کردن آب انگور از پالپ.
  • ظرفی برای ریختن آب انگور در آن.

مرحله دوم: تهیه انگور

اگر در خانه درخت انگور ندارید، پس باید از مغازه خریداری کنید. اما اگر در حیاط درخت انگور دارید، تنها کاری که باید انجام دهید چیدن انگورها از ساقه و گذاشتنشان در یک ظرف بزرگ است. 

مرحله سوم: شستن و چیدن دُم انگورها

انگورها را داخل آبکشی که آماده کرده اید قرار دهید. سپس انگورها را بشویید تا خاک و حشراتی که لا به لای آنهاست از بین بروند. اکنون حبه های انگور را از ساقه جدا کنید و دمشان را بگیرید. در حین شستشو انگورهای نرسیده را جدا کنید.

مرحله چهارم: انگورها را له کنید

انگورها را با گوشت کوب برقی له کنید تا جایی که آب انگور ها دربیاید. شما باید حدود ۱۰ دقیقه انگورها را با هم مخلوط کنید تا کاملا آب آن خارج شود. در اینجا ممکن است آب انگور شما تیره و کدر به نظر برسد، اما نگران نباشید وقتی آن را بپزید رنگ و مزه آن درست می شود.

مرحله پنجم: انگورها را بپزید

انگورهای پوره شده را روی اجاق گاز قرار دهید. وقتی آب انگور به جوش آمد، اجازه دهید ۱۰ دقیقه به آرامی بپزد. چند دقیقه یکبار آن را هم بزنید تا ته نگیرد. 

مرحله ششم: گرفتن آب انگور

انگورها را درون توری یا الکی با سوراخ های ریز بریزید و آب آن را از پالپ جدا کنید. 

مرحله هفتم: اضافه کردن شکر

اگر دوست داشته باشید می توانید طبق ذائقه تان مقداری شکر هم به آب انگور اضافه کنید. نوش جان.

در این مقاله از دوشو نیز می توانید روش صحیح کاشت درخت انگور در حیاط خانه تان را یاد بگیرید.

بیشتر بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست