1. خانه
  2. chevron_left
  3. خواندنی ها
  4. chevron_left
  5. کیک شیره انگور

کیک شیره انگور

کیک شیره انگور

شیره انگور کاربردهای متفاوتی دارد و از آن می توان در شیرینی پزی نیز استفاده کرد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه ی کیک خوشمزه شیره انگور را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم

  • ۱۲۰ گرم کره + مقداری برای چرب کردن قالب
  • ۲۵۰ میلی لیتر آب
  • یک و نیم قاشق چایخوری جوش شیرین
  • ۱۴۰ گرم شکر قهوه ای
  • ۳۰۰ میلی لیتر شیره انگور
  • یک قاشق غذاخوری زنجبیل تازه رنده شده
  • دو عدد تخم مرغ زده شده در دمای اتاق
  • ۲۵۰ گرم آرد شیرینی پزی + مقداری برای پاشیدن کف قالب کیک
  • دو قاشق چایخوری پودر زنجبیل
  • یک و نیم قاشق چایخوری پودر دارچین
  • نصف قاشق چایخوری پودر میخک
  • نصف قاشق چایخوری پودر جوز هندی تازه
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • دو قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • مقداری شکر قنادی برای تزیین 
  • کمی خامه زده شده برای تزیین

طرز تهیه

فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.

کف قالب را با کاغذ شیرینی پزی بپوشانید. کاغذ و دیواره های قالب را با کره چرب کنید و به آرامی مقداری آرد روی آن بپاشید.

در یک قابلمه ی گود، آب و جوش شیرین را با هم مخلوط کرده و بگذارید بجوشند. این محلول خیلی کف می کند به همین خاطر باید ظرفی که انتخاب می کنید گود باشد. پس از جوش آمدن آب، آن را از روی شعله بردارید و بگذارید ۵ دقیقه خنک شود. سپس کره را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کره ها آب شوند.

اکنون شکر قهوه ای، شیره انگور و زنجبیل تازه رنده شده را اضافه کنید و دو سه دقیقه هم بزنید.

در ظرف دیگری، آرد الک شده، پودر زنجبیل، دارچین، میخک، جوز هندی، نمک و بیکینگ پودر را بریزید و کنار بگذارید.

مخلوط شیره انگور را درون ظرف دیگری بریزید و با هم زن دستی آن را بزنید. به نوبت تخم مرغ ها را اضافه کرده و هر کدام را آنقدر هم بزنید که کاملا مخلوط شود.

مخلوط آرد را کم کم اضافه کرده و هم بزنید تا تمام مواد به طور کامل با هم ترکیب شوند.

مایع کیک را داخل قالب ریخته و به مدت ۳۰ الی ۳۵ دقیقه درون فر قرار دهید.

پس از آماده شدن، آن را از فر خارج کرده و روی سینی مشبک قرار دهید تا خنک شود.

کیک را درون ظرف سِرو قرار دهید و آن را برش بزنید.

می توانید برای تزیین، مقداری شکر قنادی و خامه ی زده شده روی آن بریزید.

نوش جان

عضویت در خبرنامه دوشو
.با عضویت در خبرنامه، شما را در جریان آخرین مطالب «دوشو» قرار می‌دهیم

2 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

سوال یا دیدگاهی دارید؟ در اینجا با ما در میان بگذارید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

همه چیز درباره کشمش
همه چیز درباره انگور
همه چیز درباره مویز
همه چیز درباره شیره انگور
فهرست