1. خانه
  2. chevron_left
  3. خواندنی ها
  4. chevron_left
  5. چیز کیک شیره انگور

چیز کیک شیره انگور

چیز کیک شیره انگور

امروز می خواهم طرز تهیه ی یک چیز کیک عالی با شیره انگور را به شما یاد بدهم. ترکیب پنیر و انگور بسیار خوشمزه است، فقط کافی است یکبار آن را امتحان کنید. وقت هایی که نمی دانم با انگورهای داخل یخچال چه باید بکنم، تنها چیزی که به ذهنم می رسد چیز کیک انگور است، یک ترکیب فوق العاده از خامه ی پرچرب و پنیر خامه ای که مقداری شیره انگور نیز روی آن ریخته شده است. 

این چیز کیک، یک دسر کلاسیک با شیره انگور است که نیازی به پخت ندارد و طرز تهیه ی آن بسیار ساده است. شما می توانید از شیره انگور علاوه بر چیز کیک، در پنکیک و کوکتل (ترکیب بیش از دو نوشیدنی) نیز استفاده کنید.

زمان آماده سازی: دو ساعت
مواد لازم برای شیره
  • یک و نیم کیلو انگور قرمز بدون دم و ساقه 
  • ۵۰۰ گرم شکر قنادی
مواد لازم برای چیز کیک
  • ۷۵ گرم کره 
  • ۱۸۵ گرم بیسکوییت سبوس دار
  • ۲۰۰ گرم پنیر خامه ای پرچرب
  • ۷۵ گرم شکر قنادی
  • ۱۲۰ گرم خامه ترش
  • ۲۳۰ گرم خامه پر چرب
  • دو قاشق چایخوری عصاره وانیل
  1. ابتدا باید شیره را درست کنید. برای این کار، انگورها را در تابه بزرگی بریزید، درِ آن را بگذارید و روی شعله متوسط قرار دهید. اجازه دهید به مدت ۲۰ دقیقه به آرامی بجوشد تا کاملا له شود. چند دقیقه طول می کشد تا آب انگورها خارج شود و از آنجایی که آب خیلی زیادی می دهند، اصلا خودتان به آن آب اضافه نکنید. 
  2. سپس انگورهای له شده را از روی حرارت بردارید و آنها را از صافی رد کنید. انجام این کار حدودا یک ساعت زمان می برد. 
  3. آب انگورها را در تابه ی دیگری ریخته و به آن شکر قنادی اضافه نمایید. ابتدا با حرارت کم شکرها را در آب انگور حل کنید، سپس شعله را زیادتر کرده و اجازه دهید به مدت ۱۰ دقیقه ی دیگر به آرامی بجوشد تا غلیظ شود. شیره داغ را در دو شیشه مربا یا بطری استریل شده بریزید و بگذارید خنک شوند. حدودا یک لیتر شیره بدست می آید. اگر ظرف ها به درستی استریل شده باشند، شیره تا چند هفته سالم می ماند. شما فقط کمی از این شیره را برای چیز کیک لازم دارید، می توانید باقی آن را روی پنکیک بریزید، یا به کوکتل و آب گازدار اضافه نمایید. 
  4. برای تهیه ی مواد چیز کیک، اول بیسکوییت ها را پودر کرده و کره را در تابه ای آب کنید، سپس آن ها را کاملا با هم مخلوط کنید و مطمئن شوید که تمام پودر بیسکوییت ها به کره آغشته شده اند. این مخلوط را درون قالب کیک کمربندی با قطر ۱۸ سانتی متر بریزید و با کمک قاشق مواد را روی هم فشار دهید تا سطح آن صاف و منسجم شود. به مدت یک ساعت آن را درون یخچال بگذارید.
  5. برای لایه ی بعد، پنیر، شکر قنادی، خامه ترش، خامه پر چرب و وانیل را با هم مخلوط کرده، با همزن دستی بزنید تا غلیظ و یکدست شود. 
  6. پس از آماده شدن مواد، بیسکوییت ها را از قالب خارج کرده و درون ظرف سرو قرار دهید. بعد مخلوط پنیر و خامه را روی آن بریزید و به طور یکنواخت روی بیسکوییت ها پخش کرده، لبه ها و سطح آن را صاف نمایید. در نهایت مقداری شیره انگور روی چیز کیک ریخته و نوش جان کنید.
عضویت در خبرنامه دوشو
.با عضویت در خبرنامه، شما را در جریان آخرین مطالب «دوشو» قرار می‌دهیم

سوال یا دیدگاهی دارید؟ در اینجا با ما در میان بگذارید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

همه چیز درباره کشمش
همه چیز درباره انگور
همه چیز درباره مویز
همه چیز درباره شیره انگور
فهرست