هسته انگور؛ عصاره‌ی آن، خواص و مضرات

هسته انگور

میوه انگور از بخش های مختلفی ساخته شده است؛ پوسته، گوشت، هسته. هر کدام از این ها از مواد مختلفی تشکیل شده اند که خواص و ویژگی های مختص به خود را دارند. هسته انگور به انگلیسی Grape Seed خوانده می شود. در این مطلب به هسته پرداخته ایم. خواص آن را شرح داده ایم و گفته ایم که چه کاربردهایی دارند. 

خواص هسته انگور

شواهدی وجود دارد که عصاره ی هسته انگور برای بعضی از مشکلات قلبی عروقی مقید است. ممکن است در کنترل نوعی از اختلال در چرخش خون (نارسایی مزمن وریدی) و کلسترول بالا کمک کند. همینطور ورم ناشی از مصدومیت را کاهش دهد و در بیماری های چشمی مرتبط با دیابت موثر باشد. 

خیلی از مردم چون عصاره ی هسته ی انگور دارای آنتی اکسیدان هاست آن را مصرف می کنند. آنتی اکسیدان ها موادی هستند که که از تخریب سلول ها جلوگیری می کند و می تواند مانع بسیاری از بیماری ها باشد. اما گفتن این که آیا واقعا آنتی اکسیدان های درون هسته انگور برای افراد مفید است خیلی مبنای علمی ندارد. محققان سعی می کنند که بفهمند آیا هسته ی انگور خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد یا نه اما در حال حاضر به نتیجه ی قاطعی نرسیده اند.

هسته ی انگور برای وضعیت های مختلفی مطالعه شده است، از سندروم پیش از قاعدگی گرفته تا آسیب های پوستی تا التیام زخم، اما نتایج به دست آمده قطعیت ندارند.

در مطلب دیگری به طور کامل درباره ی خواص هسته انگور صحبت کرده ایم.

اگر می خواهید درباره خواص انگور بدانید این مقاله را از دست ندهید.

مصرف عصاره هسته انگور چه ریسک هایی دارد؟

اثرات جانبی: عصاره ی هسته انگور به طور کلی بی خطر است. ممکن است سردرد، سرگیجه، خارش و حالت تهوع به همراه داشته باشد.

ریسک ها: افرادی که به انگور حساسیت دارند نباید هسته ی انگور مصرف کنند. اگر فشار خون بالا دارید یا مشکل خونریزی دارید، قبل از شروع به مصرف حتما با دکتر مشورت کنید.

واکنش ها: اگر داروی خاصی را به طور مداوم استفاده می کنید، قبل از مصرف هسته انگور با دکترتان صحبت کنید. ممکن است با داروهای رقیق کننده های خون، داروهای ضد افسردگی (مانند Aspirin, Advil, and Aleve)، داروهای قلب و داروهای سرطان وارد واکنش شود.

به خاطر نبود شواهد کافی از بی خطر بودن آن، بهتر است زنان باردار و کودکان هم از مصرف آن پرهیز کنند.

هسته انگور در شراب

برای بعضی ها این سوال پیش می آید که آیا هسته انگور در شراب باعث کور شدن یا مرگ می شود یا نه. در جواب به این سوال باید گفت که آن چه که منجر به کوری می شود؛ الکل چوب یا همان متانول است. الکل چوب هم ناشی از چوب های جا مانده در انگور است. 

میوه انگور از بخش های مختلفی ساخته شده است؛ پوسته، گوشت، هسته. هر کدام از این ها از مواد مختلفی تشکیل شده اند که خواص و ویژگی های مختص به خود را دارند. هسته انگور به انگلیسی Grape Seed خوانده می شود. در این مطلب به هسته پرداخته ایم. خواص آن را شرح داده ایم و گفته ایم که چه کاربردهایی دارند. 

خواص هسته انگور

شواهدی وجود دارد که عصاره ی هسته انگور برای بعضی از مشکلات قلبی عروقی مقید است. ممکن است در کنترل نوعی از اختلال در چرخش خون (نارسایی مزمن وریدی) و کلسترول بالا کمک کند. همینطور ورم ناشی از مصدومیت را کاهش دهد و در بیماری های چشمی مرتبط با دیابت موثر باشد. 

خیلی از مردم چون عصاره ی هسته ی انگور دارای آنتی اکسیدان هاست آن را مصرف می کنند. آنتی اکسیدان ها موادی هستند که که از تخریب سلول ها جلوگیری می کند و می تواند مانع بسیاری از بیماری ها باشد. اما گفتن این که آیا واقعا آنتی اکسیدان های درون هسته انگور برای افراد مفید است خیلی مبنای علمی ندارد. محققان سعی می کنند که بفهمند آیا هسته ی انگور خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد یا نه اما در حال حاضر به نتیجه ی قاطعی نرسیده اند.

هسته ی انگور برای وضعیت های مختلفی مطالعه شده است، از سندروم پیش از قاعدگی گرفته تا آسیب های پوستی تا التیام زخم، اما نتایج به دست آمده قطعیت ندارند.

در مطلب دیگری به طور کامل درباره ی خواص هسته انگور صحبت کرده ایم.

اگر می خواهید درباره خواص انگور بدانید این مقاله را از دست ندهید.

مصرف عصاره هسته انگور چه ریسک هایی دارد؟

اثرات جانبی: عصاره ی هسته انگور به طور کلی بی خطر است. ممکن است سردرد، سرگیجه، خارش و حالت تهوع به همراه داشته باشد.

ریسک ها: افرادی که به انگور حساسیت دارند نباید هسته ی انگور مصرف کنند. اگر فشار خون بالا دارید یا مشکل خونریزی دارید، قبل از شروع به مصرف حتما با دکتر مشورت کنید.

واکنش ها: اگر داروی خاصی را به طور مداوم استفاده می کنید، قبل از مصرف هسته انگور با دکترتان صحبت کنید. ممکن است با داروهای رقیق کننده های خون، داروهای ضد افسردگی (مانند Aspirin, Advil, and Aleve)، داروهای قلب و داروهای سرطان وارد واکنش شود.

به خاطر نبود شواهد کافی از بی خطر بودن آن، بهتر است زنان باردار و کودکان هم از مصرف آن پرهیز کنند.

هسته انگور در شراب

برای بعضی ها این سوال پیش می آید که آیا هسته انگور در شراب باعث کور شدن یا مرگ می شود یا نه. در جواب به این سوال باید گفت که آن چه که منجر به کوری می شود؛ الکل چوب یا همان متانول است. الکل چوب هم ناشی از چوب های جا مانده در انگور است. 

عضویت در خبرنامه دوشو
.با عضویت در خبرنامه، شما را در جریان آخرین مطالب «دوشو» قرار می‌دهیم

1 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • […] روغن هسته انگور: میوه انگور از بخش های مختلفی ساخته شده است؛ پوسته، گوشت، هسته. هر کدام از این ها از مواد مختلفی تشکیل شده اند که خواص و ویژگی های مختص به خود را دارند. هسته انگور به انگلیسی Grape Seed خوانده می شود. در این مطلب به هسته پرداخته ایم. خواص آن را شرح داده ایم و گفته ایم که چه کاربردهایی دارند. […]

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

همه چیز درباره کشمش
همه چیز درباره انگور
همه چیز درباره مویز
همه چیز درباره شیره انگور
فهرست