حلوا شیره انگور

حلوا با شیره انگور

در این مطلب از سری دستورالعمل‌های پخت و پز شما را با طرز تهیه یکی از دسرهای سنتی کشورمان آشنا می‌کنیم؛ حلوا با شیره انگور.

حلوا به خاطر میزان کالری بالایی که دارد، می‌تواند به عنوان صبحانه یا میان وعده هم استفاده شود. از طرفی هم، درست کردن حلوا ساده و سریع است. در این دستورپخت به شما یاد می‌دهیم چطور با شیره انگور که جایگزینی طبیعی برای شکر است، حلوای خوشمزه و مقوی درست کنید. پس در ادامه با من همراه باشید.

  • زمان کلی: ۳۰ دقیقه
  • زمان آماده سازی: ۱۰ دقیقه
  • زمان تقریبی پخت: ۲۰ دقیقه

مواد لازم برای تهیه حلوا با شیره انگور

  • ۲ پیمانه آرد گندم (ترجیحاً سبوس دار)
  • ۱ پیمانه شیره انگور
  • ۳ پیمانه  آب
  • ۱ پیمانه روغن (بسته به سلیقه‌تان می‌توانید کم‌تر یا بیش‌تر استفاده کنید)

طرز تهیه حلوا شیره انگور

ابتدا ماهی تابه را روی اجاق بگذارید تا کمی داغ شود. از ماهی‌تابه ای استفاده کنید که لبه های نسبتا بلندی داشته باشد تا در زمان آماده سازی حلوا بتوانید آن را به راحتی هم بزنید. آرد را درون ماه تابه ریخته و با شعله ملایم تفت می‌دهیم. تفت دادن را تا زمانی که آرد به رنگ قهوه‌ای روشن دربیاید ادامه می‌دهیم.

پس از تفت دادن، روغن را به تدریج به آرد اضافه کرده و همزمان هم می‌زنیم. اضافه کردن روغن را تا زمانی که آرد از حالت سفتی خارج شود و کمی روان شود ادامه می‌دهیم. آرد و روغن را به مدت پنج دقیقه و به آرامی هم می‌زنیم. رنگ آرد به سمت قهوه‌ای تیره می‌رود.

آّب و شیره انگور را در ظرف دیگری با هم قاطی کرده و روی اجاق گذاشته تا به جوش بیاید. سپس در حالی که مخلوط را به آرامی هم می‌زنیم، جوشانده‌ی شیره و آب را به تدریج به آرد و روغن اضافه می‌کنیم. شعله ما باید ملایم باشد.

هم زدن را ادامه می‌دهیم تا زمانی که آب آن بخار شده و حلوا به خوبی جا بیفتد (حالت چسبندگی حلوا از بین برود).

حلوای شیره انگور ما آماده است. می‌توانیم آن را از روی اجاق برداریم و داغ داغ یا به صورت سرد شده میل کنیم.

برای آگاهی از خواص شیره انگور می‌توانید مطلب ما با عنوان «خواص شیره انگور» را مطالعه کنید.

در این مطلب از سری دستورالعمل‌های پخت و پز شما را با طرز تهیه یکی از دسرهای سنتی کشورمان آشنا می‌کنیم؛ حلوا با شیره انگور.

حلوا به خاطر میزان کالری بالایی که دارد، می‌تواند به عنوان صبحانه یا میان وعده هم استفاده شود. از طرفی هم، درست کردن حلوا ساده و سریع است. در این دستورپخت به شما یاد می‌دهیم چطور با شیره انگور که جایگزینی طبیعی برای شکر است، حلوای خوشمزه و مقوی درست کنید. پس در ادامه با من همراه باشید.

  • زمان کلی: ۳۰ دقیقه
  • زمان آماده سازی: ۱۰ دقیقه
  • زمان تقریبی پخت: ۲۰ دقیقه

مواد لازم برای تهیه حلوا با شیره انگور

  • ۲ پیمانه آرد گندم (ترجیحاً سبوس دار)
  • ۱ پیمانه شیره انگور
  • ۳ پیمانه  آب
  • ۱ پیمانه روغن (بسته به سلیقه‌تان می‌توانید کم‌تر یا بیش‌تر استفاده کنید)

طرز تهیه حلوا شیره انگور

ابتدا ماهی تابه را روی اجاق بگذارید تا کمی داغ شود. از ماهی‌تابه ای استفاده کنید که لبه های نسبتا بلندی داشته باشد تا در زمان آماده سازی حلوا بتوانید آن را به راحتی هم بزنید. آرد را درون ماه تابه ریخته و با شعله ملایم تفت می‌دهیم. تفت دادن را تا زمانی که آرد به رنگ قهوه‌ای روشن دربیاید ادامه می‌دهیم.

پس از تفت دادن، روغن را به تدریج به آرد اضافه کرده و همزمان هم می‌زنیم. اضافه کردن روغن را تا زمانی که آرد از حالت سفتی خارج شود و کمی روان شود ادامه می‌دهیم. آرد و روغن را به مدت پنج دقیقه و به آرامی هم می‌زنیم. رنگ آرد به سمت قهوه‌ای تیره می‌رود.

آّب و شیره انگور را در ظرف دیگری با هم قاطی کرده و روی اجاق گذاشته تا به جوش بیاید. سپس در حالی که مخلوط را به آرامی هم می‌زنیم، جوشانده‌ی شیره و آب را به تدریج به آرد و روغن اضافه می‌کنیم. شعله ما باید ملایم باشد.

هم زدن را ادامه می‌دهیم تا زمانی که آب آن بخار شده و حلوا به خوبی جا بیفتد (حالت چسبندگی حلوا از بین برود).

حلوای شیره انگور ما آماده است. می‌توانیم آن را از روی اجاق برداریم و داغ داغ یا به صورت سرد شده میل کنیم.

برای آگاهی از خواص شیره انگور می‌توانید مطلب ما با عنوان «خواص شیره انگور» را مطالعه کنید.

بیشتر بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست