1. خانه
  2. chevron_left
  3. خواندنی ها
  4. chevron_left
  5. نحوه درست کردن شیره انگور در خانه

نحوه درست کردن شیره انگور در خانه

شیره انگور

شیره انگور، نوعی شیرین کننده است که از انگورهای تازه چیده شده درست می شود. پیش از فراگیر شدن شکر سفید تصفیه شده، شیره انگور رایج ترین شیرین کننده ای بود که در روستاهای لبنان استفاده می شد. شیره انگور، سرشار از مواد معدنیست و با داشتن خواص بیشماری که دارد برای سلامتی نیز مفید است. از این شیره می توانید برای شیرین کردن کلوچه ها، کیک ها و نان ها استفاده کنید، یک نوشیدنی انرژی زا بسازید، با آن پودینگ را طعم دار کنید، در سس باربیکیو و سس گوشت بکار ببرد یا اگر طعمش را می پسندید در خوراک گوشت، لوبیا و حبوبات بریزید. 

از شیره انگور در لبنان (و کشورهای همسایه ی آن)، یونان، فرانسه، ایتالیا، ترکیه و همچنین در کشورهای آسیایی استفاده می شود. شما خودتان نیز می توانید این شیره خوشمزه را در منزل تهیه کنید. 

مواد لازم

  • ۴.۵ کیلو انگور تازه ی شیرین (این میزان انگور، حداکثر مقدار مورد نیاز شماست)
  • پوست دو عدد تخم مرغ (ابتدا آن ها را بشویید، سپس بجوشانید و در نهایت پوستشان را جدا کنید).

روش تهیه

  1. انگورها را به خوبی بشویید، حبه های انگور را از ساقه جدا کنید و پس از کندن دُمشان آن ها را در غذاساز بریزید.
  2. انگورها را پوره کرده و بعد از صافی یا الک رد کنید.
  3. با استفاده از یک قاشق بزرگ پوره انگور را روی صافی فشار دهید تا آب بیشتری از آن خارج شود. اکنون شما باید دو لیتر (یا هشت فنجان) آب انگور داشته باشید.
  4. آب انگور را در قابلمه بریزید و روی شعله متوسط قرار دهید. در همان ابتدا یک قاشق غذاخوری پودر پوسته تخم مرغ را که از قبل آماده کرده اید به آن اضافه نمایید. آب انگور خیلی کف می کند، مرتب این کف ها را از روی آن بردارید. به مدت چهار تا شش ساعت آب انگور را با حرارت متوسط بجوشانید و مرتب آن را هم بزنید تا نسوزد.
  5. وقتی آب انگور به قوام شیره رسید (زمانی که به قاشق میچسبد) و رنگ آن قهوه ای تیره شد یعنی شیره انگور شما آماده است.
  6. آن را داخل شیشه ریخته و بگذارید سرد شود.

نکته

  • هر بار که روی آب انگور کف ظاهر شد حتما آن را بردارید.
  • توجه داشته باشید که از ۸ فنجان آب انگور، شیره کمی بدست می آید.
  • برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص شیره انگور و خواص آن می توانید سایر مقالات ما را مطالعه نمایید.
عضویت در خبرنامه دوشو
.با عضویت در خبرنامه، شما را در جریان آخرین مطالب «دوشو» قرار می‌دهیم

سوال یا دیدگاهی دارید؟ در اینجا با ما در میان بگذارید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

همه چیز درباره کشمش
همه چیز درباره انگور
همه چیز درباره مویز
همه چیز درباره شیره انگور
فهرست