دو روش برای درست کردن کشمش در خانه

تهیه کشمش در خانه

کشمش یک میان وعده طبیعی و خوشمزه است که هم به تنهایی می توانید آن را میل کنید و هم به انواع غذاها یا شیرینی ها اضافه کنید. کشمش ها علاوه بر این که تنوع زیادی دارند، روش درست کردنشان نیز بسیار راحت است. شما خودتان به راحتی و در زمان کمی می توانید آن را درست کنید. در دوشو دو روش متفاوت برای درست کردن کشمش در خانه را به شما آموزش می دهیم.

روش اول: خشک کردن در آفتاب

  1. حبه های انگور را از ساقه جدا کرده و به طور کامل بشویید. لازم نیست دُم انگورها را بگیرید، همین که آن ها را از ساقه های بزرگ جدا کنید کافیست. 
  2. انگورها را به طور یکنواخت روی سینی شیرینی پزی پخش کنید و روی آنها را بپوشانید. از یک سینی چوبی، حصیری، بامبو یا پلاستیکی که دارای سوراخ است استفاده کنید تا هوا بتواند داخل ظرف بچرخد. انگورها را طوری بچینید که به همدیگر نچسبند. برای پوشاندن انگور از یک دستمال تمیز استفاده کنید. فقط حواستان باشد حشرات از پارچه ای که استفاده می کنید عبور نکنند و باد پارچه را نبرد؛ اگر پارچه تان خیلی سبک است گوشه های آن چیزی بگذارید تا سنگین شود.
  3. وقتی هوا گرم بود سینی را در آفتاب بگذارید. سینی را در جایی قرار دهید که بیشترین نور را در طول روز دریافت می کند. هر چه هوا گرم تر و آفتابی تر باشد، کشمش ها زودتر خشک می شوند. اگر سینی را در جای خنک یا مرطوب بگذارید ممکن است دیرتر خشک شوند یا به طور کامل خشک نشوند. سعی کنید سینی را زمانی بیرون ببرید که هوا آفتابی باشد، رطوبت زیاد نباشد و دما حداقل ۲۴ درجه سانتی گراد باشد. 
  4. انگورها را سه تا چهار روز بیرون بگذارید و گاهی اوقات آن ها را زیر و رو کنید. بسته به شرایط مختلف آب و هوایی و زمان هیدراته شدن انگورها، ممکن است ۹۶ ساعت طول بکشد تا انگورها به طور کامل خشک شوند. با این حال حداقل باید سه روز در بیرون بمانند. روزی دوبار آن ها را زیر و رو کنید تا دو طرف انگور در معرض نور خورشید قرار بگیرد. بعد از سه روز یکی دو تا از انگورها را بخورید تا متوجه شوید کاملا خشک شده اند یا نه. اگر باب میلتان بود، آن ها را به داخل بیاورید، اما اگر کاملا خشک نشده بودند یک روز دیگر در آفتاب بگذارید. نهایتا پنج روز زمان میبرد که انگورها کاملا خشک شوند.
  5. کشمش های خشک شده را درون ظرف در بسته بگذارید و آن را در یخچال یا جایی خنک نگه دارید. 

روش دوم: خشک کردن در فر

  1. فر را روشن کرده، روی ۲۲۵ درجه فارنهایت بگذارید و اجازه دهید ۱۵ دقیقه گرم شود. قبل از گرم شدن، کشمش ها را درون فر نگذارید چون بر کیفیت نهایی آن ها تاثیر می گذارد. با این دما، ظرف مدت ۴ ساعت انگورها تبدیل به کشمش می شوند. اگر می خواهید روند خشک شدن انگورها آهسته تر انجام شود، فر را روی ۱۵۰ درجه فارنهایت بگذارید. در این دما انگورها ۳۶ ساعته خشک می شوند. هر چند که در این دما زمان بیشتری میبرد تا کشمش ها درست شوند، اما احتمال سوختن یا بیش از حد خشک شدن کشمش ها کم می شود.
  2. انگورها را بشویید و دمشان را بگیرید. انگورهای خراب شده را جدا کنید. 
  3. کف سینی فر را چرب کنید و انگورها را به طور یکنواخت درون آن بچینید. تا جای ممکن انگورها نباید به هم بچسبند. اگر می خواهید انگورها را روی روغن نگذارید می توانید از کاغذ شیرینی پزی استفاده کنید. بهتر است انگورهای درون سینی از هم فاصله داشته باشند، اما اگر نزدیک هم باشند هم کشمش خراب نمی شود. 
  4. انگورها را به مدت چهار ساعت یا تا زمانی که خشک شوند درون فر بگذارید. شما می خواهید کشمش هایتان هم خشک باشند و هم نرم، پس هرچند وقت یکبار به آن ها سر بزنید تا بیش از حد خشک نشوند. اگر زودتر از چهار ساعت خشک شدند، آن ها را از فر خارج کنید. این مدت زمان بستگی به اندازه ی انگورها دارد. هر چه انگورها بزرگتر باشند دیرتر خشک می شوند. 
  5. کشمش ها را از فر خارج کرده و بگذارید ۳۰ دقیقه خنک شوند. 
  6. وقتی کشمش ها کاملا خنک شدند آن ها را درون ظرف دربسته یا کیسه ی زیپ دار بریزید و درون یخچال بگذارید. 

با استفاده از این دو روش خودتان می توانید به راحتی در خانه کشمش درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

کشمش یک میان وعده طبیعی و خوشمزه است که هم به تنهایی می توانید آن را میل کنید و هم به انواع غذاها یا شیرینی ها اضافه کنید. کشمش ها علاوه بر این که تنوع زیادی دارند، روش درست کردنشان نیز بسیار راحت است. شما خودتان به راحتی و در زمان کمی می توانید آن را درست کنید. در دوشو دو روش متفاوت برای درست کردن کشمش در خانه را به شما آموزش می دهیم.

روش اول: خشک کردن در آفتاب

  1. حبه های انگور را از ساقه جدا کرده و به طور کامل بشویید. لازم نیست دُم انگورها را بگیرید، همین که آن ها را از ساقه های بزرگ جدا کنید کافیست. 
  2. انگورها را به طور یکنواخت روی سینی شیرینی پزی پخش کنید و روی آنها را بپوشانید. از یک سینی چوبی، حصیری، بامبو یا پلاستیکی که دارای سوراخ است استفاده کنید تا هوا بتواند داخل ظرف بچرخد. انگورها را طوری بچینید که به همدیگر نچسبند. برای پوشاندن انگور از یک دستمال تمیز استفاده کنید. فقط حواستان باشد حشرات از پارچه ای که استفاده می کنید عبور نکنند و باد پارچه را نبرد؛ اگر پارچه تان خیلی سبک است گوشه های آن چیزی بگذارید تا سنگین شود.
  3. وقتی هوا گرم بود سینی را در آفتاب بگذارید. سینی را در جایی قرار دهید که بیشترین نور را در طول روز دریافت می کند. هر چه هوا گرم تر و آفتابی تر باشد، کشمش ها زودتر خشک می شوند. اگر سینی را در جای خنک یا مرطوب بگذارید ممکن است دیرتر خشک شوند یا به طور کامل خشک نشوند. سعی کنید سینی را زمانی بیرون ببرید که هوا آفتابی باشد، رطوبت زیاد نباشد و دما حداقل ۲۴ درجه سانتی گراد باشد. 
  4. انگورها را سه تا چهار روز بیرون بگذارید و گاهی اوقات آن ها را زیر و رو کنید. بسته به شرایط مختلف آب و هوایی و زمان هیدراته شدن انگورها، ممکن است ۹۶ ساعت طول بکشد تا انگورها به طور کامل خشک شوند. با این حال حداقل باید سه روز در بیرون بمانند. روزی دوبار آن ها را زیر و رو کنید تا دو طرف انگور در معرض نور خورشید قرار بگیرد. بعد از سه روز یکی دو تا از انگورها را بخورید تا متوجه شوید کاملا خشک شده اند یا نه. اگر باب میلتان بود، آن ها را به داخل بیاورید، اما اگر کاملا خشک نشده بودند یک روز دیگر در آفتاب بگذارید. نهایتا پنج روز زمان میبرد که انگورها کاملا خشک شوند.
  5. کشمش های خشک شده را درون ظرف در بسته بگذارید و آن را در یخچال یا جایی خنک نگه دارید. 

روش دوم: خشک کردن در فر

  1. فر را روشن کرده، روی ۲۲۵ درجه فارنهایت بگذارید و اجازه دهید ۱۵ دقیقه گرم شود. قبل از گرم شدن، کشمش ها را درون فر نگذارید چون بر کیفیت نهایی آن ها تاثیر می گذارد. با این دما، ظرف مدت ۴ ساعت انگورها تبدیل به کشمش می شوند. اگر می خواهید روند خشک شدن انگورها آهسته تر انجام شود، فر را روی ۱۵۰ درجه فارنهایت بگذارید. در این دما انگورها ۳۶ ساعته خشک می شوند. هر چند که در این دما زمان بیشتری میبرد تا کشمش ها درست شوند، اما احتمال سوختن یا بیش از حد خشک شدن کشمش ها کم می شود.
  2. انگورها را بشویید و دمشان را بگیرید. انگورهای خراب شده را جدا کنید. 
  3. کف سینی فر را چرب کنید و انگورها را به طور یکنواخت درون آن بچینید. تا جای ممکن انگورها نباید به هم بچسبند. اگر می خواهید انگورها را روی روغن نگذارید می توانید از کاغذ شیرینی پزی استفاده کنید. بهتر است انگورهای درون سینی از هم فاصله داشته باشند، اما اگر نزدیک هم باشند هم کشمش خراب نمی شود. 
  4. انگورها را به مدت چهار ساعت یا تا زمانی که خشک شوند درون فر بگذارید. شما می خواهید کشمش هایتان هم خشک باشند و هم نرم، پس هرچند وقت یکبار به آن ها سر بزنید تا بیش از حد خشک نشوند. اگر زودتر از چهار ساعت خشک شدند، آن ها را از فر خارج کنید. این مدت زمان بستگی به اندازه ی انگورها دارد. هر چه انگورها بزرگتر باشند دیرتر خشک می شوند. 
  5. کشمش ها را از فر خارج کرده و بگذارید ۳۰ دقیقه خنک شوند. 
  6. وقتی کشمش ها کاملا خنک شدند آن ها را درون ظرف دربسته یا کیسه ی زیپ دار بریزید و درون یخچال بگذارید. 

با استفاده از این دو روش خودتان می توانید به راحتی در خانه کشمش درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

بیشتر بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست