طرز تهیه کوکی های خوشمزه با شیره

کوکی شیره

اولین باری که کوکی با شیره درست می‌کردم، اصلا فکر نمی‌کردم که به یکی از شیرینی‌های محبوبم تبدیل شود. این کوکی‌ها راحت و سریع آماده می‌شوند و مزه‌ی خاصی دارند. در این دستورالعمل ادویه‌هایی هم استفاده شده که شما می‌توانید از آن صرف نظر کنید یا طعم دهنده‌ی دلخواهتان را به جای آن به کار ببرید.

زمانی که هوا خنک می شود، دقیقا بهترین زمان برای درست کردن شیرینی ها و کوکی های مورد علاقه تان است. ترکیب ادویه های گرم مانند دارچین، زنجبیل و میخک با شیره شیرین و شکر قهوه ای بسیار فوق العاده می‌شود.

شیره، شربتی تیره رنگ است که به روش‌های مختلفی به دست می‌آید. یک نوع شیره را با جداسازی قند از نیشکر بدست می آورند. شیره انگور هم، همانطور که از اسم آن مشخص است با جوشاندن انگور درست می کنند. در اوایل قرن بیستم شیره به محبوب ترین شیرین کننده برای شیرینی ها تبدیل شد و تا به امروز جزء اصلی شیرینی ها و کیک هاست.

اگر دوست دارید خودتان در خانه شیره انگور درست کنید، مطلب ما با عنوان «نحوه درست کردن شیره انگور در خانه» را بخوانید.

مزه ی عالی این کوکی ها شما را به یاد فصل پاییز و شب یلدا می اندازد. شما می توانید این کوکی‌ها را برای عزیزان و دوستانتان ببرید، کافیست آن ها را در جعبه‌ای زیبا بسته بندی کنید و یک کارت هدیه طبق سلیقه خودتان روی آن بگذارید. یا می‌توانید خمیر کوکی را آماده کنید، سپس درون سلفون بپیچید و در جای خنک قرار دهید و بعدا هر زمان که خواستید آن‌ها را بپزید.

  • زمان کلی: ۳۰ دقیقه
  • آماده سازی: ۱۵ دقیقه
  • زمان پخت: ۱۵ دقیقه
  • تعداد کوکی: ۲۴ عدد

مواد لازم

  • ۳/۴ فنجان کره بدون نمک، در دمای اتاق
  • ۱ فنجان شکر قهوه‌ای
  • ۱ عدد تخم مرغ بزرگ
  • ۱/۴ فنجان شیره
  • ۲ و ۱/۴ فنجان آرد همه منظوره
  • ۲ قاشق چایخوری جوش شیرین
  • ۱ قاشق چایخوری پودر دارچین
  • ۱ قاشق چایخوری پودر زنجبیل 
  • ۱/۲ قاشق چایخوری پودر میخک 
  • ۱/۴ قاشق چایخوری نمک
  • ۲/۳ فنجان شکر توربینادو، برای غلطاندن کوکی ها

خمیر را به شکل گلوله‌های کوچک درست می‌کنند و در شکر توربینادو می‌غلطانند. شکر تور بینادو نوعی شکر تزئینی خام است که در بیشتر فروشگاه‌های معتبر مواد غذایی پیدا می‌شود. اگر نتوانستید آن را پیدا کنید می‌توانید به جای آن از شکر معمولی استفاده کنید، اما شکر توربینادو، بافت بهتری به کوکی‌ها می‌دهد و آن را تُردتر می‌کند. علاوه بر این، وقتی این کوکی های شیره را در شکر توربینادو می‌غلطانید درخشان می‌شوند.

طرز تهیه

  1. مواد لازم را تهیه کنید.
  2. در کاسه‌ی مخلوط کن برقی، کره‌ی نرم شده و شکر قهوه‌ای را بریزید و هم بزنید تا به حالت خامه‌ای در بیایند.
  3. تخم مرغ و شیره را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید.
  4. آرد، جوش شیرین، دارچین، زنجبیل، میخک و نمک را با هم مخلوط کنید.
  5. مواد خشک را به مخلوط کره اضافه کرده و همه‌ی آن‌ها را با هم ترکیب نمایید.
  6. خمیر را به شکل یک توپ در بیاورید، درون سلفون بپیچید و بگذارید یک ساعت بماند.
  7. فر را با دمای ۳۵۰ درجه گرم کنید. یک کاغذ روغنی درون سینی فر بگذارید.
  8. خمیر را به صورت گلوله‌های ۲.۵ سانتی در بیاورید و درون شکر توربینادو بچرخانید. سپس آن‌ها را روی سینی بچینید و به مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که لبه‌ی کوکی ها طلایی شود درون فر قرار دهید.
  9. بعد از اینکه آن‌ها را از فر خارج کردید روی سینی مشبک بگذارید تا خنک شوند.
  10. در نهایت کوکی ها را درون ظرف درب دار قرار داده و هر زمان که دوست داشتید آن‌ها را میل نمایید.

نکته: به جای استفاده از شکر، می‌توانید فقط از شیره استفاده کنید. پیشنهاد من همین کار است. به نظرم شیره‌ی بیشتر طعم و عطر کوکی را بهتر می‌کند.

اولین باری که کوکی با شیره درست می‌کردم، اصلا فکر نمی‌کردم که به یکی از شیرینی‌های محبوبم تبدیل شود. این کوکی‌ها راحت و سریع آماده می‌شوند و مزه‌ی خاصی دارند. در این دستورالعمل ادویه‌هایی هم استفاده شده که شما می‌توانید از آن صرف نظر کنید یا طعم دهنده‌ی دلخواهتان را به جای آن به کار ببرید.

زمانی که هوا خنک می شود، دقیقا بهترین زمان برای درست کردن شیرینی ها و کوکی های مورد علاقه تان است. ترکیب ادویه های گرم مانند دارچین، زنجبیل و میخک با شیره شیرین و شکر قهوه ای بسیار فوق العاده می‌شود.

شیره، شربتی تیره رنگ است که به روش‌های مختلفی به دست می‌آید. یک نوع شیره را با جداسازی قند از نیشکر بدست می آورند. شیره انگور هم، همانطور که از اسم آن مشخص است با جوشاندن انگور درست می کنند. در اوایل قرن بیستم شیره به محبوب ترین شیرین کننده برای شیرینی ها تبدیل شد و تا به امروز جزء اصلی شیرینی ها و کیک هاست.

اگر دوست دارید خودتان در خانه شیره انگور درست کنید، مطلب ما با عنوان «نحوه درست کردن شیره انگور در خانه» را بخوانید.

مزه ی عالی این کوکی ها شما را به یاد فصل پاییز و شب یلدا می اندازد. شما می توانید این کوکی‌ها را برای عزیزان و دوستانتان ببرید، کافیست آن ها را در جعبه‌ای زیبا بسته بندی کنید و یک کارت هدیه طبق سلیقه خودتان روی آن بگذارید. یا می‌توانید خمیر کوکی را آماده کنید، سپس درون سلفون بپیچید و در جای خنک قرار دهید و بعدا هر زمان که خواستید آن‌ها را بپزید.

  • زمان کلی: ۳۰ دقیقه
  • آماده سازی: ۱۵ دقیقه
  • زمان پخت: ۱۵ دقیقه
  • تعداد کوکی: ۲۴ عدد

مواد لازم

  • ۳/۴ فنجان کره بدون نمک، در دمای اتاق
  • ۱ فنجان شکر قهوه‌ای
  • ۱ عدد تخم مرغ بزرگ
  • ۱/۴ فنجان شیره
  • ۲ و ۱/۴ فنجان آرد همه منظوره
  • ۲ قاشق چایخوری جوش شیرین
  • ۱ قاشق چایخوری پودر دارچین
  • ۱ قاشق چایخوری پودر زنجبیل 
  • ۱/۲ قاشق چایخوری پودر میخک 
  • ۱/۴ قاشق چایخوری نمک
  • ۲/۳ فنجان شکر توربینادو، برای غلطاندن کوکی ها

خمیر را به شکل گلوله‌های کوچک درست می‌کنند و در شکر توربینادو می‌غلطانند. شکر تور بینادو نوعی شکر تزئینی خام است که در بیشتر فروشگاه‌های معتبر مواد غذایی پیدا می‌شود. اگر نتوانستید آن را پیدا کنید می‌توانید به جای آن از شکر معمولی استفاده کنید، اما شکر توربینادو، بافت بهتری به کوکی‌ها می‌دهد و آن را تُردتر می‌کند. علاوه بر این، وقتی این کوکی های شیره را در شکر توربینادو می‌غلطانید درخشان می‌شوند.

طرز تهیه

  1. مواد لازم را تهیه کنید.
  2. در کاسه‌ی مخلوط کن برقی، کره‌ی نرم شده و شکر قهوه‌ای را بریزید و هم بزنید تا به حالت خامه‌ای در بیایند.
  3. تخم مرغ و شیره را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید.
  4. آرد، جوش شیرین، دارچین، زنجبیل، میخک و نمک را با هم مخلوط کنید.
  5. مواد خشک را به مخلوط کره اضافه کرده و همه‌ی آن‌ها را با هم ترکیب نمایید.
  6. خمیر را به شکل یک توپ در بیاورید، درون سلفون بپیچید و بگذارید یک ساعت بماند.
  7. فر را با دمای ۳۵۰ درجه گرم کنید. یک کاغذ روغنی درون سینی فر بگذارید.
  8. خمیر را به صورت گلوله‌های ۲.۵ سانتی در بیاورید و درون شکر توربینادو بچرخانید. سپس آن‌ها را روی سینی بچینید و به مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که لبه‌ی کوکی ها طلایی شود درون فر قرار دهید.
  9. بعد از اینکه آن‌ها را از فر خارج کردید روی سینی مشبک بگذارید تا خنک شوند.
  10. در نهایت کوکی ها را درون ظرف درب دار قرار داده و هر زمان که دوست داشتید آن‌ها را میل نمایید.

نکته: به جای استفاده از شکر، می‌توانید فقط از شیره استفاده کنید. پیشنهاد من همین کار است. به نظرم شیره‌ی بیشتر طعم و عطر کوکی را بهتر می‌کند.

بیشتر بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست