کوکی شیره

کوکی شیره

زمانی که هوا خنک می شود، دقیقا بهترین زمان برای درست کردن شیرینی ها و کوکی های مورد علاقه تان است. ترکیب ادویه های گرم مانند دارچین، زنجبیل و میخک با شیره شیرین و شکر قهوه ای بسیار فوق العاده می شود.

شیره، شربتی تیره رنگ است که با جداسازی قند از نیشکر بدست می آید. در اوایل قرن بیستم شیره به محبوب ترین شیرین کننده برای شیرینی ها تبدیل شد و تا به امروز جزء اصلی شیرینی ها و کیک هاست.

مزه ی عالی این کوکی ها شما را به یاد فصل پاییز و شب یلدا می اندازد. شما می توانید این کوکی ها را برای عزیزان و دوستانتان ببرید، تنها کافیست آن ها را در جعبه ای زیبا بسته بندی کنید و یک کارت هدیه طبق سلیقه خودتان روی آن قرار دهید. همچنین می توانید خمیر کوکی را آماده کنید، سپس درون سلفون بپیچید و در جای خنک قرار دهید و بعدا هر زمان که خواستید آن ها را بپزید.

زمان کلی: ۳۰ دقیقه

آماده سازی: ۱۵ دقیقه

زمان پخت: ۱۵ دقیقه

تعداد کوکی: ۲۴ عدد

مواد لازم

  • ۳/۴ فنجان کره بدون نمک، در دمای اتاق
  • ۱ فنجان شکر قهوه ای
  • ۱ عدد تخم مرغ بزرگ
  • ۱/۴ فنجان شیره
  • ۲ و ۱/۴ فنجان آرد همه منظوره
  • ۲ قاشق چایخوری جوش شیرین
  • ۱ قاشق چایخوری پودر دارچین
  • ۱ قاشق چایخوری پودر زنجبیل 
  • ۱/۲ قاشق چایخوری پودر میخک 
  • ۱/۴ قاشق چایخوری نمک
  • ۲/۳ فنجان شکر تور بینادو، برای غلطاندن کوکی ها

خمیر را به شکل گلوله های کوچک درست می کنند و در شکر تور بینادو می غلطانند. شکر تور بینادو نوعی شکر تزئینی خام است که در بیشتر فروشگاه های مواد غذایی یافت می شود. اگر نتوانستید آن را پیدا کنید می توانید به جای آن از شکر معمولی استفاده کنید، اما شکر تور بینادو، بافت بهتری به کوکی ها می دهد و آن را تُردتر می کند. علاوه بر این، وقتی این کوکی های شیره را در شکر تور بینادو می غلطانید درخشان می شوند.

طرز تهیه

  1. مواد لازم را تهیه کنید.
  2. در کاسه ی مخلوط کن برقی، کره ی نرم شده و شکر قهوه ای را بریزید و هم بزنید تا به حالت خامه ای در بیایند.
  3. تخم مرغ و شیره را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید.
  4. آرد، جوش شیرین، دارچین، زنجبیل، میخک و نمک را با هم مخلوط کنید.
  5. مواد خشک را به مخلوط کره اضافه کرده و همه ی آن ها را با هم ترکیب نمایید.
  6. خمیر را به شکل یک توپ در بیاورید، درون سلفون بپیچید و بگذارید یک ساعت بماند.
  7. فر را با دمای ۳۵۰ درجه گرم کنید. یک کاغذ روغنی درون سینی فر بگذارید.
  8. خمیر را به صورت گلوله های ۲.۵ سانتی در بیاورید و درون شکر تور بینادو بچرخانید. سپس آن ها را روی سینی بچینید و به مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که لبه ی کوکی ها طلایی شود درون فر قرار دهید.
  9. بعد از اینکه آن ها را از فر خارج کردید روی سینی مشبک بگذارید تا خنک شوند.
  10. در نهایت کوکی ها را درون ظرف درب دار قرار داده و هر زمان که دوست داشتید آن ها را میل نمایید.

زمانی که هوا خنک می شود، دقیقا بهترین زمان برای درست کردن شیرینی ها و کوکی های مورد علاقه تان است. ترکیب ادویه های گرم مانند دارچین، زنجبیل و میخک با شیره شیرین و شکر قهوه ای بسیار فوق العاده می شود.

شیره، شربتی تیره رنگ است که با جداسازی قند از نیشکر بدست می آید. در اوایل قرن بیستم شیره به محبوب ترین شیرین کننده برای شیرینی ها تبدیل شد و تا به امروز جزء اصلی شیرینی ها و کیک هاست.

مزه ی عالی این کوکی ها شما را به یاد فصل پاییز و شب یلدا می اندازد. شما می توانید این کوکی ها را برای عزیزان و دوستانتان ببرید، تنها کافیست آن ها را در جعبه ای زیبا بسته بندی کنید و یک کارت هدیه طبق سلیقه خودتان روی آن قرار دهید. همچنین می توانید خمیر کوکی را آماده کنید، سپس درون سلفون بپیچید و در جای خنک قرار دهید و بعدا هر زمان که خواستید آن ها را بپزید.

زمان کلی: ۳۰ دقیقه

آماده سازی: ۱۵ دقیقه

زمان پخت: ۱۵ دقیقه

تعداد کوکی: ۲۴ عدد

مواد لازم

  • ۳/۴ فنجان کره بدون نمک، در دمای اتاق
  • ۱ فنجان شکر قهوه ای
  • ۱ عدد تخم مرغ بزرگ
  • ۱/۴ فنجان شیره
  • ۲ و ۱/۴ فنجان آرد همه منظوره
  • ۲ قاشق چایخوری جوش شیرین
  • ۱ قاشق چایخوری پودر دارچین
  • ۱ قاشق چایخوری پودر زنجبیل 
  • ۱/۲ قاشق چایخوری پودر میخک 
  • ۱/۴ قاشق چایخوری نمک
  • ۲/۳ فنجان شکر تور بینادو، برای غلطاندن کوکی ها

خمیر را به شکل گلوله های کوچک درست می کنند و در شکر تور بینادو می غلطانند. شکر تور بینادو نوعی شکر تزئینی خام است که در بیشتر فروشگاه های مواد غذایی یافت می شود. اگر نتوانستید آن را پیدا کنید می توانید به جای آن از شکر معمولی استفاده کنید، اما شکر تور بینادو، بافت بهتری به کوکی ها می دهد و آن را تُردتر می کند. علاوه بر این، وقتی این کوکی های شیره را در شکر تور بینادو می غلطانید درخشان می شوند.

طرز تهیه

  1. مواد لازم را تهیه کنید.
  2. در کاسه ی مخلوط کن برقی، کره ی نرم شده و شکر قهوه ای را بریزید و هم بزنید تا به حالت خامه ای در بیایند.
  3. تخم مرغ و شیره را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید.
  4. آرد، جوش شیرین، دارچین، زنجبیل، میخک و نمک را با هم مخلوط کنید.
  5. مواد خشک را به مخلوط کره اضافه کرده و همه ی آن ها را با هم ترکیب نمایید.
  6. خمیر را به شکل یک توپ در بیاورید، درون سلفون بپیچید و بگذارید یک ساعت بماند.
  7. فر را با دمای ۳۵۰ درجه گرم کنید. یک کاغذ روغنی درون سینی فر بگذارید.
  8. خمیر را به صورت گلوله های ۲.۵ سانتی در بیاورید و درون شکر تور بینادو بچرخانید. سپس آن ها را روی سینی بچینید و به مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که لبه ی کوکی ها طلایی شود درون فر قرار دهید.
  9. بعد از اینکه آن ها را از فر خارج کردید روی سینی مشبک بگذارید تا خنک شوند.
  10. در نهایت کوکی ها را درون ظرف درب دار قرار داده و هر زمان که دوست داشتید آن ها را میل نمایید.
عضویت در خبرنامه دوشو
.با عضویت در خبرنامه، شما را در جریان آخرین مطالب «دوشو» قرار می‌دهیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

همه چیز درباره کشمش
همه چیز درباره انگور
همه چیز درباره مویز
همه چیز درباره شیره انگور
فهرست