چگونه ترشی انگور درست کنیم

ترشی انگور

راستش را بخواهید من از زیتون متنفرم و متاسفانه در تمام غذاهایی که دوست دارم زیتون وجود دارد. ایده ی خیلی جالبی است که از زیتون در غذاها استفاده می کنند، ولی من اصلا از آن ها خوشم نمی آید. سال ها پیش، از یک مغازه ترشی فروشی در محله مان خرید می کردم. آنجا اولین جایی بود که ترشی انگور را دیدم و این ایده به ذهنم رسید که ترشی انگور می تواند جایگزین خوبی برای زیتون باشد؛ چون همان قدر که از زیتون بدم می آید، ترشی انگور را دوست دارم. از آن زمان تاکنون ترشی انگور را در هر چیزی که درست می کنم، مثل سالاد، سینی مزه یا پیتزا می ریزم.

انگور شیرین است، به همین خاطر دوست دارم که آب ترشی به شوری بزند. بعد از اینکه انگور ها ترشی شدند می شود تا چند هفته آن ها را در یخچال نگه داری کرد، ولی به نظر من بهترین زمان استفاده از آن ها یک تا دو هفته است. مهمترین نکته این است که می توانید از این ترشی های انگور در هر چیزی که می خواهید، مثل سالاد، سینی مزه، سالاد مرغ یا پیتزا استفاده کنید و اصلا نگران طعم نهایی غذایتان نباشید، بدون شک مزه ی آن عالی می شود. 

زمان آماده سازی: حدود دو ساعت

میزان ترشی بدست آمده: تقریبا نیم کیلو

مواد لازم
  • نیم کیلو انگور
  • یک فنجان سرکه سفید
  • یک فنجان آب
  • سه حبه سیر خرد شده
  • دو شاخه ی کوچک رزماری (فقط برگ)
  • یک قاشق چایخوری فلفل 
  • یک قاشق غذاخوری نمک
  • یک قاشق چایخوری شکر
ظروف مورد نیاز
  • شیشه ترشی یا هر ظرف دیگری که در داشته باشد.
  1. انگورها را آماده کنید.

ابتدا انگورها را به خوبی بشویید و دم آن ها را بگیرید. سپس آن ها را درون شیشه ی ترشی بریزید. من از ۲ شیشه ی نیم لیتری استفاده کردم، ولی شما می توانید از شیشه ی کوچکتر یا بزرگتر هم استفاده کنید؛ حواستان باشد که آن ها را به طور مساوری درون ظرف ها تقسیم کنید.

  1. آب، سرکه و چاشنی ها را بجوشانید.

سرکه، آب، نمک، شکر، فلفل، سیر و رزماری را درون تابه ی کوچکی بریزید و روی شعله ی متوسط قرار دهید تا به آرامی بجوشند. مرتبا آن را هم بزنید تا نمک و شکر کاملا حل شوند. می توانید به جای رزماری و سیر از جوز هندی و دارچین استفاده کنید و مطمئن باشید که ترشی شما همچنان طعمی عالی و متفاوت خواهد داشت.

  1. مایع داغ را روی انگورها بریزید.

برای این که شیشه نشکند، کم کم و به آرامی مایع را بریزید.

ترشی انگور

  1. بگذارید ترشی به دمای اتاق برسد.

ترشی ها را کنار بگذارید تا با محیط هم دما شوند. حدود یک ساعت طول می کشد.

  1. حداقل به مدت دو ساعت ترشی ها را درون یخچال بگذارید.

انگورها باید دو ساعت در یخچال قرار بگیرند تا ترشی شوند و اگر ۲۴ ساعت در یخچال بمانند طعمی بی نظیر و عالی پیدا می کنند.

  1. خوردن ترشی

اکنون از ترش های خود در هر چیزی که دوست دارید استفاده کنید و از طعم آن لذت ببرید.

سوال؟
  • فرقی نمی کند انگورها قرمز باشند یا سبز یا سیاه؟ اصلا تفاوتی ندارد؛ هر کدام که بیشتر می پسندید را استفاده کنید.
  • آیا می توانم به جای انگور از میوه های دیگری هم استفاده کنم؟ البته. ترشی زغال اخته عالی می شود. از این دستور تهیه ی ترشی می توانید برای اکثر میوه ها و سبزیجات استفاده کنید. 

راستش را بخواهید من از زیتون متنفرم و متاسفانه در تمام غذاهایی که دوست دارم زیتون وجود دارد. ایده ی خیلی جالبی است که از زیتون در غذاها استفاده می کنند، ولی من اصلا از آن ها خوشم نمی آید. سال ها پیش، از یک مغازه ترشی فروشی در محله مان خرید می کردم. آنجا اولین جایی بود که ترشی انگور را دیدم و این ایده به ذهنم رسید که ترشی انگور می تواند جایگزین خوبی برای زیتون باشد؛ چون همان قدر که از زیتون بدم می آید، ترشی انگور را دوست دارم. از آن زمان تاکنون ترشی انگور را در هر چیزی که درست می کنم، مثل سالاد، سینی مزه یا پیتزا می ریزم.

انگور شیرین است، به همین خاطر دوست دارم که آب ترشی به شوری بزند. بعد از اینکه انگور ها ترشی شدند می شود تا چند هفته آن ها را در یخچال نگه داری کرد، ولی به نظر من بهترین زمان استفاده از آن ها یک تا دو هفته است. مهمترین نکته این است که می توانید از این ترشی های انگور در هر چیزی که می خواهید، مثل سالاد، سینی مزه، سالاد مرغ یا پیتزا استفاده کنید و اصلا نگران طعم نهایی غذایتان نباشید، بدون شک مزه ی آن عالی می شود. 

زمان آماده سازی: حدود دو ساعت

میزان ترشی بدست آمده: تقریبا نیم کیلو

مواد لازم
  • نیم کیلو انگور
  • یک فنجان سرکه سفید
  • یک فنجان آب
  • سه حبه سیر خرد شده
  • دو شاخه ی کوچک رزماری (فقط برگ)
  • یک قاشق چایخوری فلفل 
  • یک قاشق غذاخوری نمک
  • یک قاشق چایخوری شکر
ظروف مورد نیاز
  • شیشه ترشی یا هر ظرف دیگری که در داشته باشد.
  1. انگورها را آماده کنید.

ابتدا انگورها را به خوبی بشویید و دم آن ها را بگیرید. سپس آن ها را درون شیشه ی ترشی بریزید. من از ۲ شیشه ی نیم لیتری استفاده کردم، ولی شما می توانید از شیشه ی کوچکتر یا بزرگتر هم استفاده کنید؛ حواستان باشد که آن ها را به طور مساوری درون ظرف ها تقسیم کنید.

  1. آب، سرکه و چاشنی ها را بجوشانید.

سرکه، آب، نمک، شکر، فلفل، سیر و رزماری را درون تابه ی کوچکی بریزید و روی شعله ی متوسط قرار دهید تا به آرامی بجوشند. مرتبا آن را هم بزنید تا نمک و شکر کاملا حل شوند. می توانید به جای رزماری و سیر از جوز هندی و دارچین استفاده کنید و مطمئن باشید که ترشی شما همچنان طعمی عالی و متفاوت خواهد داشت.

  1. مایع داغ را روی انگورها بریزید.

برای این که شیشه نشکند، کم کم و به آرامی مایع را بریزید.

ترشی انگور

  1. بگذارید ترشی به دمای اتاق برسد.

ترشی ها را کنار بگذارید تا با محیط هم دما شوند. حدود یک ساعت طول می کشد.

  1. حداقل به مدت دو ساعت ترشی ها را درون یخچال بگذارید.

انگورها باید دو ساعت در یخچال قرار بگیرند تا ترشی شوند و اگر ۲۴ ساعت در یخچال بمانند طعمی بی نظیر و عالی پیدا می کنند.

  1. خوردن ترشی

اکنون از ترش های خود در هر چیزی که دوست دارید استفاده کنید و از طعم آن لذت ببرید.

سوال؟
  • فرقی نمی کند انگورها قرمز باشند یا سبز یا سیاه؟ اصلا تفاوتی ندارد؛ هر کدام که بیشتر می پسندید را استفاده کنید.
  • آیا می توانم به جای انگور از میوه های دیگری هم استفاده کنم؟ البته. ترشی زغال اخته عالی می شود. از این دستور تهیه ی ترشی می توانید برای اکثر میوه ها و سبزیجات استفاده کنید. 
بیشتر بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست