1. خانه
  2. chevron_left
  3. خواندنی ها
  4. chevron_left
  5. کشمش

کشمش

کشمش

ما در این مطلب شما را با انواع کشمش، طرز تهیه کشمش و خواص آن آشنا می کنیم. ابتدا بیایید تعریف هایی از کشمش را مرور کنیم:


کشمش چیست؟

بنا به ویکی پدیا: کشمش انگور خشک شده است.

مترجم گوگل: کشمش انگور تقریبا خشک شده است.

مریام-وبستر: انگوری از گونه های مختلف است که در زیر نور خورشید یا به وسیله حرارت مصنوعی خشک شده است.

کشمش به انگلیسی Raisin گفته می شود.


انواع کشمش

کشمش ها انواع مختلفی دارند که براساس نوع انگور و طرز تهیه آن دسته بندی می شوند. کشمش ها در رنگ های مختلف از جمله سبز، سیاه، قهوه ای، آبی، بنفش و زرد وجود دارند. بعضی از این کشمش ها را برای آشپزی استفاده می کنند و بعضی دیگر به عنوان تنقلات مصرف می شود.

 

کشمش ها به انواع بی دانه و دانه دار نیز تقسیم می شوند.

کشمش مویز:

روش تهیه کشمش مویز یکی از قدیمی ترین و طبیعی ترین حالت های تهیه کشمش است. برای این کار میوه های انگور (متصل به خوشه) را بر روی محلی تمیز و بهداشتی پهن می کنند و پس از خشک شدن جمع آوری می کنند.

کشمش مویز معمولا به رنگ تیره (قهوه ای یا مشکی) است و از نوع انگورهای هسته دار است.

کشمش آفتابی:

در این روش بر خلاف روش قبلی، ابتدا انگور را در محلول تیز آب فرو می برند و سپس در مکانی در معرض نور مستقیم خورشید  پهن می کنند تا خشک شود.

کشمش تیفی:

کشمش تیفی را برعکس کشمش آفتابی در سایه از بند آویزان و خشک می کنند. قبل از آویزان کردن، انگور را در تیز آب فرو می کنند.


طرز تهیه کشمش

در مجموع سه مرحله در تهیه کشمش وجود دارد: آماده سازی، خشک کردن، پس از خشک کردن.

برای خشک کردن می توان آن را در سایه یا در آفتاب گذاشت و یا از روش های مکانیکی استفاده کرد. اگر از آفتاب برای خشک کردن کشمش استفاده شود ممکن است که آلودگی هایی در آن وارد شود یا حشرات به آن ها هجوم بیاورند. به همین خاطر بهتر است از پارچه های مشبک (به اصطلاح پشه بند) در زمان تهیه کشمش استفاده شود.  روش خشک کردن با آفتاب زمان بیشتری نسبت به روش مکانیکی نیاز دارد. یکی از روش های رایج مکانیکی استفاده از مایکروویو است. وقتی از مایکروویو استفاده می شود سرعت بالاتر و کیفیت یکسان تری را نتیجه می دهد.

عضویت در خبرنامه دوشو
.با عضویت در خبرنامه، شما را در جریان آخرین مطالب «دوشو» قرار می‌دهیم

11 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

سوال یا دیدگاهی دارید؟ در اینجا با ما در میان بگذارید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

همه چیز درباره کشمش
همه چیز درباره انگور
همه چیز درباره مویز
همه چیز درباره شیره انگور
فهرست