شیربرنج با شیره انگور

شیربرنج

در این مطلب که درباره شیربرنج با شیره انگور است دستور پخت اختصاصی خودمان را با ما شما در میان می گذاریم.

شیربرنج غذایی مقوی و پر انرژی است که درست کردن آن هم کار ساده ای است. از لحاظ ارزش غذایی، کربوهیدرات و پروتئین فراوانی دارد که به تامین انرژی و رشد بدن کمک می کنند. به طور معمول هر صد گرم شیربرنج، ۱۱۱ کالری انرژی دارد.

به طور معمول شیربرنج همراه با شیره انگور سِرو می شود. شیره انگور طعم و مزه ی دلچسبی به این غذا می دهد. اما بعضی ها به جای شیره انگور، روی آن شکر می پاشند.

در این دستور پخت ما از رازیانه هم استفاده کرده ایم اما استفاده از آن ضروری نیست.

  • زمان کلی: ۵۵ دقیقه
  • زمان آماده سازی: ۰ دقیقه
  • زمان پخت: ۵۵ دقیقه

مواد لازم برای تهیه شیربرنج با شیره انگور

برای ۴ نفر

  • ۳۰۰ گرم برنج
  • ۲ لیتر شیر
  • رازیانه یک قاشق غذاخوری
  • نمک به مقدار لازم
  • سرشیر یا خامه یا کره به مقدار دلخواه
  • شیره انگور به مقدار دلخواه

طرز تهیه شیربرنج با شیره انگور

ابتدا برنج را بشویید تا گرد و خاک و آلودگی های آن از بین برود. سپس برنج (و در صورت تمایل رازیانه) را درون یک قابلمه ریخته و دو لیوان آب به آن اضافه کنید. شعله را روی کم بگذارید و اجازه دهید به مدت ۱۰ دقیقه بپزد.

سپس شیر را به آن اضافه کنید. شعله زیر قابلمه را روی کم بگذارید تا شیر سر نرود. نمک را هم به شیربرنج در حال پختن اضافه کنید. از آن جایی که شیر ممکن است سر برود بهتر است که در زمان پختن، حواستان به آن باشد. به طور معمول ۴۵ دقیقه برای این مرحله کافی است.

سفتی یا نرمی شیربرنج بستگی به ذائقه ی خودتان دارد. اگر ترجیح دادید که نرم تر شود می توانید مقداری شیر یا آب به آن اضافه کنید و اجازه دهید باز هم بپزد.

پس از پایان این مراحل شیربرنج را از روی اجاق برداشته و درون ظرف بریزید. این غذا را می توان به صورت گرم یا سرد میل کرد.

شیره انگور را هنگام مصرف مانند سُس روی غذایتان بریزید و نوش جان کنید.

نکته: اضافه کردن سرشیر، خامه یا کره به شیربرنج طعم دلپذیرتری می دهد. اما ضروری نیست.

نکته: در هیچ مرحله ای درب قابلمه را روی آن نگذارید. وگرنه شیربرنج تان سر خواهد رفت.

 

در این مطلب که درباره شیربرنج با شیره انگور است دستور پخت اختصاصی خودمان را با ما شما در میان می گذاریم.

شیربرنج غذایی مقوی و پر انرژی است که درست کردن آن هم کار ساده ای است. از لحاظ ارزش غذایی، کربوهیدرات و پروتئین فراوانی دارد که به تامین انرژی و رشد بدن کمک می کنند. به طور معمول هر صد گرم شیربرنج، ۱۱۱ کالری انرژی دارد.

به طور معمول شیربرنج همراه با شیره انگور سِرو می شود. شیره انگور طعم و مزه ی دلچسبی به این غذا می دهد. اما بعضی ها به جای شیره انگور، روی آن شکر می پاشند.

در این دستور پخت ما از رازیانه هم استفاده کرده ایم اما استفاده از آن ضروری نیست.

  • زمان کلی: ۵۵ دقیقه
  • زمان آماده سازی: ۰ دقیقه
  • زمان پخت: ۵۵ دقیقه

مواد لازم برای تهیه شیربرنج با شیره انگور

برای ۴ نفر

  • ۳۰۰ گرم برنج
  • ۲ لیتر شیر
  • رازیانه یک قاشق غذاخوری
  • نمک به مقدار لازم
  • سرشیر یا خامه یا کره به مقدار دلخواه
  • شیره انگور به مقدار دلخواه

طرز تهیه شیربرنج با شیره انگور

ابتدا برنج را بشویید تا گرد و خاک و آلودگی های آن از بین برود. سپس برنج (و در صورت تمایل رازیانه) را درون یک قابلمه ریخته و دو لیوان آب به آن اضافه کنید. شعله را روی کم بگذارید و اجازه دهید به مدت ۱۰ دقیقه بپزد.

سپس شیر را به آن اضافه کنید. شعله زیر قابلمه را روی کم بگذارید تا شیر سر نرود. نمک را هم به شیربرنج در حال پختن اضافه کنید. از آن جایی که شیر ممکن است سر برود بهتر است که در زمان پختن، حواستان به آن باشد. به طور معمول ۴۵ دقیقه برای این مرحله کافی است.

سفتی یا نرمی شیربرنج بستگی به ذائقه ی خودتان دارد. اگر ترجیح دادید که نرم تر شود می توانید مقداری شیر یا آب به آن اضافه کنید و اجازه دهید باز هم بپزد.

پس از پایان این مراحل شیربرنج را از روی اجاق برداشته و درون ظرف بریزید. این غذا را می توان به صورت گرم یا سرد میل کرد.

شیره انگور را هنگام مصرف مانند سُس روی غذایتان بریزید و نوش جان کنید.

نکته: اضافه کردن سرشیر، خامه یا کره به شیربرنج طعم دلپذیرتری می دهد. اما ضروری نیست.

نکته: در هیچ مرحله ای درب قابلمه را روی آن نگذارید. وگرنه شیربرنج تان سر خواهد رفت.

 

بیشتر بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست