1. خانه
  2. chevron_left
  3. خواندنی ها
  4. chevron_left
  5. شیره انگور در غذاها؛ راهنمای آشپزی با شیره انگور

شیره انگور در غذاها؛ راهنمای آشپزی با شیره انگور

استفاده شیره انگور (دوشاب) در غذاها

شیره انگور در دستور پخت غذاهای مختلفی از سرتاسر دنیا حضور دارد. در این مطلب لیستی از این غذاها را برایتان آماده کرده ایم. توضیح مختصری جهت آشنایی آورده ایم. این لیست در طی زمان ویرایش می شود که شامل مطالب جدیدتر و اصلاحات است. پس اگر نقطه نظری دارید حتما در انتهای همین صفحه با ما در میان بگذارید.


شیره انگور از هزاران سال پیش چاشنی و در بعضی مواقع غذای اصلی مردم ناحیه های کوهستانی بوده است. انگور و مشتقات آن با فرهنگ این مردم عجین شده است. در صبحانه هایشان شیره انگور و دانه های مغذی کنجد را جای داده اند که یکی از مغذی ترین ترکیب هاست. خب، اگر بخواهیم استفاده از شیره انگور در غذاها را بر اساس کاربردشان دسته بندی کنیم:

  • سُس و چاشنی
  • تهیه دسر و شیرینی
  • نوشیدنی و افزودنی به نوشیدنی
  • پخت و پز

یکی از رایج ترین استفاده ها از شیره انگور به عنوان ” سُس ”  یا چاشنی است. بخش زیادی از روند تولید شیره انگور مانند تهیه سس است. این شیره را معمولا همراه با غذاهایی که در طب سنتی به آن ها غذاهای سرد می گویند صرف می شود.

  • شیر برنج

در تهیه شیربرنج معمولا مقداری شکر برای شیرین کردن آن استفاده می شود. اما شکر که فرآورده ای مربوط به انقلاب صنعتی است همیشه به این راحتی در دسترس نبوده است. شیره انگور جایگزین سالم تر و خوش مزه تری برای شکر است. طعم خاص شیره انگور در شیربرنج از یک طرف و رنگ قرمز آن که در رنگ سفید شیربرنج پخش می شود تابلو نقاشی بی نظیری را می سازد.

  • سبزی پلو (با ماهی)

در بسیاری از مناطق کشورمان که گیاهان کوهی پرخاصیت و خوش عطر و طعم می روید، مردم بومی از شیره انگور به عنوان مکملی برای مقوی تر و خوش مزه تر کردن سبزی پلوهایشان بهره می برند.


شیره انگور در بعضی از خوراکی های دسر مانند و دستور پخت شیرینی ها جا دارد. شیرینی پزهای با سلیقه از این شیرین کننده طبیعی به عنوان گزینه ی سالم در شیرینی های خودشان استفاده می کنند. شیره انگور در شیرینی ها و دسرهای زیر استفاده می شود:

  • پن کیک
  • کیک
  • کاچی
  • ماست
  • ژله
  • ترشی سیر

علاوه بر مواردی که در بالا توضیح داده ایم، نوشیدنی ها دسته ی مهم دیگری از مشتقات شیره انگور است. به طور کلی نوشیدنی های انگور به دو شیوه تهیه می شوند. روش اول آب گیری مستقیم است. میوه انگور را له کرده و آن را از صافی عبور می دهند. در روش دیگر اول شیره انگور را می گیرند و سپس این شیره را در آب حل می کنند تا شربت انگور به دست آید. طعم و مزه در این دو نوع نوشیدنی انگور با هم متفاوت است. هرکدام از این نوع نوشیدنی ها طرفداران خاص خودش را دارد.


شیره انگور در نوشیدنی ها هم استفاده می شود. شربت های خیلی خوشمزه ای از آن می توان ساخت که سرحال تان می آورد. در زیر لیستی از روش هایی که می توان آن را به عنوان نوشیدنی مصرف کرد.

  • شربت
  • سرکه و شیره انگور
  • همراه با شیر
  • چای

شیره انگور در پخت و پز هم استفاده می شود. نوعی پلو شیرین را با دوشاب تهیه می کنند. در آینده مطلب این بخش را به روز کرده و اطلاعات مفیدی را در اختیارتان قرار می دهیم.

  • حلوا
  • پلو
  • کدو حلوایی

این مطلب راهنمایی است برای استفاده دوشاب (شیره انگور) در غذاهای مختلف یا همراه با آن ها. هدف از این مطلب تهیه دستورالعمل های تهیه خوراکی ها و معرفی کاربردهای مختلف شیره انگور در غذاها است.

 


حلوا با شیره انگور، شیره انگور با شیر،، شربت شیره انگور، کیک شیره انگور، ترشی سیر با شیره انگور، کدو حلوایی با شیره انگور، کاچی با شیره انگور، ژله شیره انگور، ارده و شیره انگور، ماست و شیره انگور، برف و شیره انگور، سرکه و شیره انگور، شیره انگور یا عسل، شیره انگور با شیر و بادام، شیربرنج با دوشاب، انواع پلو با دوشاب

عضویت در خبرنامه دوشو
.با عضویت در خبرنامه، شما را در جریان آخرین مطالب «دوشو» قرار می‌دهیم

1 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

سوال یا دیدگاهی دارید؟ در اینجا با ما در میان بگذارید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

همه چیز درباره کشمش
همه چیز درباره انگور
همه چیز درباره مویز
همه چیز درباره شیره انگور
فهرست