این مطلب راهنمایی است برای تهیه محتوا در زمینه استفاده دوشاب در غذاهای مختلف یا همراه با آن ها. هدف از این مطلب تهیه دستورالعمل های تهیه خوراکی ها و معرفی کاربردهای مختلف شیره انگور در غذاها است.
در زیر لیستی ذکر شده است که انواع مصرف خوراکی شیره انگور در غذا را در بر می گیرد:
حلوا با شیره انگور
شیره انگور با شیر
شربت شیره انگور
کیک شیره انگور
ترشی سیر با شیره انگور
طرز پخت کدو حلوایی با شیره انگور
طرز تهیه کاچی با شیره انگور
ژله شیره انگور
ارده و شیره انگور
ماست و شیره انگور
برف و شیره انگور
سرکه و شیره انگور
شیره انگور یا عسل
شیره انگور یا شیره خرما
شیره انگور با شیر و بادام
شله شیری با دوشاب
انواع پلو با دوشاب
انواع کاربرد دوشاب در غذاها
- سُس
- تهیه دسر و شیرینی
- نوشیدنی و افزودنی به نوشیدنی
- پخت و پز
به عنوان سُس همراه با غذاهای:
- شیر برنج
- پلو علفی
به عنوان دسر و شیرینی:
- کیک
- کاچی
- ماست
- ژله
- ترشی سیر
به عنوان نوشیدنی:
- شربت
- سرکه و شیره انگور
- همراه با شیر
- چای
برای پخت و پز:
- حلوا
- پلو
- کدو حلوایی