1. خانه
  2. chevron_left
  3. خواندنی ها
  4. chevron_left
  5. دوشاب در غذا

دوشاب در غذا

grape-drink

این مطلب راهنمایی است برای تهیه محتوا در زمینه استفاده دوشاب در غذاهای مختلف یا همراه با آن ها. هدف از این مطلب تهیه دستورالعمل های تهیه خوراکی ها و معرفی کاربردهای مختلف شیره انگور در غذاها است.

در زیر لیستی ذکر شده است که انواع مصرف خوراکی شیره انگور در غذا را در بر می گیرد:

حلوا با شیره انگور

شیره انگور با شیر

شربت شیره انگور

کیک شیره انگور

ترشی سیر با شیره انگور

طرز پخت کدو حلوایی با شیره انگور

طرز تهیه کاچی با شیره انگور

ژله شیره انگور

ارده و شیره انگور

ماست و شیره انگور

برف و شیره انگور

سرکه و شیره انگور

شیره انگور یا عسل

شیره انگور یا شیره خرما

شیره انگور با شیر و بادام

شله شیری با دوشاب

انواع پلو با دوشاب

 

انواع کاربرد دوشاب در غذاها

  • سُس
  • تهیه دسر و شیرینی
  • نوشیدنی و افزودنی به نوشیدنی
  • پخت و پز

به عنوان سُس همراه با غذاهای:

  • شیر برنج
  • پلو علفی

 

به عنوان دسر و شیرینی:

  • کیک
  • کاچی
  • ماست
  • ژله
  • ترشی سیر

به عنوان نوشیدنی:

  • شربت
  • سرکه و شیره انگور
  • همراه با شیر
  • چای

برای پخت و پز:

  • حلوا
  • پلو
  • کدو حلوایی

 

عضویت در خبرنامه دوشو
.با عضویت در خبرنامه، شما را در جریان آخرین مطالب «دوشو» قرار می‌دهیم

سوال یا دیدگاهی دارید؟ در اینجا با ما در میان بگذارید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

همه چیز درباره کشمش
همه چیز درباره انگور
همه چیز درباره مویز
همه چیز درباره شیره انگور
فهرست